Creiniceanu a fost cooptat în staff-ul tehnic de la Lupeni

06 Nov. 2008, 15:20 Seria 2
Creiniceanu** a fost cooptat în staff-ul tehnic de la Lupeni

Cornel Resmeriță, președintele onorific al echipei de fotbal Minerul Lupeni, a declarat că a găsit soluția pentru ca echipa sa să nu mai fie amendată de Federație. Din cauză că antrenorul Ion Dumitra nu are toate categoriile necesare pentru a sta pe bancă, clubul lupenean a fost amendat de Federație cu suma de 20 de milioane de lei vechi.

„Nu se va mai întâmpla să fim amendați pentru că am găsit o soluție. Îl vom trece pe foaie pe Carol Crieniceanu care are toate categoriile, astfel că dumnealui va sta pe bancă alături de Ion Dumitra și Iosif Rus. Echipa o va face ca și până acum Ion Dumitra”
, a spus Resmeriță despre fostul mare jucător al Stelei.

Primarul a mai afirmat că este dezamăgit de faptul că Marin Tudorache nu a acceptat să preia funcția de director tehnic.

„Mie mi-a promis că vine în această funcție, dar văd că s-a răzgândit. Îmi pare rău dar nu am ce face. Nu pot să-l schimb pe Ion Dumitra pentru că deocamdată are rezultate. L-am văzut pe Dumitra foarte abătut la antrenamente, era supărat chiar dacă nu a spus-o nimănui și am vrut să-l asigur că an încredere în el și de aceea nu l-am schimbat. Federația a făcut un abuz în cazul nostru pentru că Marin Tudorache nu a fost demis în mod oficial, dar zilele acestea Tudorache va primi hârtia de care are nevoie. Vom plăti amenda către Federțaie, dar va fi ultima
„, a spus oficialul din Vale.

articol scris de Loredana Juglea

06 Nov. 2008, 15:20 Seria 2
Pe aceeași temă