Craioveanu: „Publicul să fie de nota 10 și Ovidiu inspirat”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2013, 17:52 Seria 2
Craioveanu:** „Publicul să fie de nota 10 și Ovidiu inspirat

Directorul de imagine al CS Universității Craiova și-a expus dorințele înaintea derby-ului: suporterii să fie ca în vremea în care el juca, iar Stângă să conducă echipa câștigătoare.

Marele fotbalist al Universității Craiova, Gică Craioveanu, a vorbit despre jocul de sâmbătă: „E o bucurie enormă pentru tot fotbalul românesc pentru că la Craiova există un derby. Suntem din nou pe mapa fotbalului și asta e cel mai important. Publicul sper să fie de nota 10, așa cum ne-a obișnuit la Craiova. Să câștige cel mai bun, dar sper ca la ora meciului Ovidiu să aibă acea inspirație și să facă echipa ideală pentru a câștiga acest derby”.

În ceea ce privește spectatorii, Craioveanu a spus: „Va fi un test, este multă lume împărțită. Adi cred că are avantajul tinerilor, celor care au trăit cu leul pe piept în ultimii ani. Dar eu sper ca CS Universitatea să demonstreze că e o echipă solidă, că e un club exemplar și lumea să se întoarcă spre noi. Va fi un test și va reuși cine va câștiga meciul. Important este să cânte tot stadionul imnul și astfel Craiova va demonstra că merită să aibă din nou o echipă în primul eșalon”.

Întrebat dacă cu încasările pe bilete s-ar putea plăti salariile jucătorilor lui Mititelu, Craioveanu a spus: „Ce vină are CS Universitatea că Adi nu plătește salariile. Tu în momentul în care faci contract cu o persoană trebuie să-l respecți. Mă pun în pielea lui Ciucă, lui Săceanu când ajung acasă și copilul îi întreabă: Tati, dar azi nu mâncăm nimic? Sau nu avem un pui sau ceva mai bun pe masă. E vina domnului Mititelu”.

Directorul de imagine al clubului consideră că reapariția fotbalului în Bănie i-ar putea readuce pe copii, din nou, alături de culorile alb-albastre: „La Craiova sunt mulți suporteri ai Stelei pentru că acum doi ani noi am dispărut de pe harta fotbalului. Ei au crescut cu Tănase, cu Chiricheș. Dar sunt convins că vom reveni în fotbalul mare. Au fost doi ani în care am suferit foarte mult. M-aș bucura ca publicul să demonstreze că merite să fie din nou în prima divizie”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 21 Nov. 2013, 17:52 Seria 2
Pe aceeași temă