Costel Enache: „Vreau să văd o altă atitudine a jucătorilor în meciul cu Bacăul”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 17:55 Seria 2
Costel Enache:**

Antrenorul formației CSMS Iași, Costel Enache, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, că așteaptă o altă atitudine din partea elevilor săi în meciul de sâmbătă cu SC Bacău, din etapa a doua a ligii secunde.

„Pentru mine, rezultatul de la Dorohoi (n.r. 2-3 în Cupa României) a fost un dezastru, o mare dezamăgire. Nu trebuie însă să ne doboare această înfrângere. Trebuie să fim puternici, să rezistăm presiunii. Și diamantele tot așa se nasc, dintr-o presiune constantă asupra nisipului. Nu avem prea mult timp să ne plângem, pentru că un meci a trecut, dar vine imediat altul. Aștept din partea jucătorilor o altă atitudine, determinare în meciul cu SC Bacău. Sper să luăm cele trei puncte și să mai reparăm imaginea”, a declarat antrenorul Costel Enache, care consideră că înfrângerea suferită de echipa băcăuană în primul meci din campionat, 1-4 pe teren propriu cu Clinceniul, nu este relevantă: „Nu trebuie să ne luăm după rezultatul Bacăului cu Clinceniul din prima etapă. Gazdele au dat un gol din opt ocazii, iar oaspeții au dat patru goluri din patru ocazii”.

Tehnicianul Iașiului a admis că sunt probleme în apărare, dovadă cele cinci goluri primite de CSMS în primele două meciuri oficiale din acest sezon. „Avem probleme reale în defensivă, pe care însă nu le putem remedia chiar de astăzi pe mâine. Principala problemă ce trebuie rezolvată este responsabilizarea totală a jucătorilor și abia mai apoi trebuie să discutăm despre omogenitate”, a mai spus Enache.

Antrenorul grupării din Copou nu va putea conta în meciul cu SC Bacău pe Cioranu, care a suferit o accidentare gravă în meciul de Cupă cu FCM Dorohoi ce-l va ține departe de gazon mai multe luni.

În schimb, în lot ar putea apărea în următoarea perioadă stoperul Adrian Avrămia, care de mai mult timp se pregătește separat din cauza unor neînțelegeri de ordin contractual cu clubul. „Avrămia și Herghelegiu pot ajuta echipa. Eu sunt însă doar un angajat al clubului care respectă deciziile conducerii. Personal, sper să-l readucem pe Avrămia la antrenamentele seniorilor”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 12 Sep. 2013, 17:55 Seria 2
Pe aceeași temă