Cordoș e dorit în Serie B

21 Jan. 2009, 11:58 Seria 2
Cordoș e dorit în Serie B

Echipa din Serie B nu a renunțat la ideea achiziționării fundașului Andrei Cordoș (foto, în alb) și a trimis o ofertă scrisă pe adresa clubului clujean. Oferta de 20 de mii de euro i-a amuzat însă pe oficialii Universității.
Insularii au trimis la Cluj oferta finală pentru achiziționarea lui Andrei Cordoș.

Oficialii lui Frosinone au pus pe masă 20 de mii de euro pentru un împrumut al românului până în vară, când urmau să se decidă asupra cumpărării definitive a fundașului. Conform presei italiene, conducătorii formației din Serie B le-au propus omologilor clujeni să se întâlnească săptămâna viitoare pentru a perfecta tranzacția.

Impresarul Virgil Colfescu, unul dintre agenții lui Cordoș, a declarat în această săptămână, într-un interviu acordat pentru tuttomercato.it, că românul va ajunge în proporție de 90 la sută la la Frosinone.

 

“Oficialii celor două cluburi se vor întâlni săptămâna viitoare și vor discuta detaliile tranzacției. Problema e că Frosinone îl vrea împrumut până în vară. Va fi al lor în proporție de 90 la sută”, a declarat impresarul pentru sursa citată.

De cealaltă parte, oficialii clujeni nici nu se gândesc să dea curs ofertei italienilor, pe care o consideră jignitoare. “Am primit 20 de mii de euro pentru un împrumut până în vară. Mi-e și rușine să propun oferta Consiliului Local. Este o sumă mult prea mică. Nu se pune problema să plece”, a declarat directorul general Ioan Mărginean, care l-a convins pe Cordoș să rămână la “U”.

“I-am spus că Universitatea îl poate înălța, nu impresarii. În vară a decis să rămână și a ajuns în naționala de tineret.Dacă mă ascultă și va rămâne și în retur, va prinde o echipă mult mai bună în vară și noi vom primi o ofertă serioasă”, a afirmat Mărginean.

S. Șerban se antrenează cu „U“

În cantonamentul formației clujene va ajunge astăzi și fostul fundaș dreapta al lui Mechel Câmpia Turzii, care a decis să se retragă din campionat. Alături de Șerban, va pleca la Câmpulung și atacantul Matiș, care a fost învoit pentru a-și susține examenele. „U” Cluj îl va achiziționa și pe portarul celor de la Mechel, Dorin Silaghi, care se va antrena alături de echipa a doua.

Articol scris de Vlad Măcicășan

 

21 Jan. 2009, 11:58 Seria 2
Pe aceeași temă