Constantin pune presiune pe Niculescu: „Ne-am pus semne de întrebare”

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 23:12 Seria 2
Constantin pune presiune pe Niculescu:**

Ultimele evoluții ale echipei CSM Râmnicu Vâlcea au stârnit îngrijorarea președintelui Gheorghe Constantin, care subliniază că antrenorul Claudiu Niculescu va răspunde pentru rezultate.

„Nu cunosc bine echipa, dar cu toții ne-am pus niște semne de întrebare după ultimele amicale. Este însă o perioadă de acumulare, Claudiu Niculescu caută și el cea mai bună formulă de echipă, a făcut multe încercări. Cred că defensiva a funcționat cel mai bine în sezonul trecut, de aceea cred că acolo vor fi foarte puține schimbări”, a spus Costică Vâlcea.

Constantin așteaptă să vadă dacă campania de transferuri, una bogată numeric, va aduce un plus echipei. „Toți cei nouă jucători noi, din care vor rămâne opt, au fost aduși doar la solicitarea antrenorului. Mai departe, așteptăm randamentul lor și aprecierile antrenorului, pentru că el răspunde de jucătorii aduși și de rezultate. Sperăm ca lucrurile să meargă bine în actuala formulă și să nu fim nevoiți în iarnă să mai aducem jucători. În iarnă tragem linie, cine nu corespunde, merge în altă parte, sper să nu fim în situația să căutăm jucători noi pentru a doua parte a campionatului, una care se anunță foarte grea. Vreau să cred că lotul actual corespunde cerințelor de a ne clasa pe un loc promovabil, să avem încredere în ce avem”.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 23:12 Seria 2
Pe aceeași temă