Comexim R Lupeni a cucerit trei medalii la Mondialele din Cehia

Loredana JUGLEA 13 Nov. 2008, 11:28 Seria 2

Echipa de fotbal tenis feminin de la Comexim R Lupeni a participat la Campionatul Mondial din Cehia, Prerov cu 8 sportive.

Acestea au cucerit trei medalii de bronz la probele: dublu senioare prin Paula Vizitiu și Anamaria Gherghel; triplu senioare prin Elisaveta Vizitiu, Paula Vizitiu și Anamaria Gherghel Letiția Bivolaru –rezervă și triplu juniori prin Turbatu Alexandru, Bolosin Petrișor și Gherghel Adrian Stoienică Marius – rezervă.

Cu toate că a fost un concurs pentru senioare noi am participat cu junioarele. În probele de dublu si triplu au fost folosite doar jucătoare de la Comexim R Lupeni ca și la triplu juniori. Sunt mulțumit de rezultate cu tot regretul că nu am putut trece de Cehia în semifinalele de dublu și triplu senioare, dar gazdele acestui campionat mondial au avut în plus experiența multor ani de competiții și publicul vulcanic prezent în sala de concurs. Noi avem talentul , tinerețea si munca prin care sperăm să atingem vârful ierarhiilor viitoare în acest sport”,a declarat antrenorul Didi Druncea, Comexim R Lupeni.

Loredana JUGLEA 13 Nov. 2008, 11:28 Seria 2
Pe aceeași temă