Claudiu Niculescu rămâne în tribună și la jocul cu UTA

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 19:37 Seria 2
Claudiu Niculescu** rămâne în tribună și la jocul cu UTA

Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Claudiu Niculescu, a aflat astăzi că este nevoit să stea în tribună și la jocul următor, de sâmbătă, cu UTA, după ce Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pentru două etape după eliminarea din jocul de cupă, cu U Craiova! În plus, Niculescu a primit și o amendă drastică, de 4.500 lei!

Astfel, după ce a fost suspendat la partida cu FC Bihor, Claudiu Niculescu va sta tot în tribună și etapa următoare, când în Zăvoi vine UTA!

Tehnicianul vâlcenilor speră ca echipa sa să nu mai trateze cu lejeritate meciul, în cazul în care ia din nou un avans consistent pe tabelă, așa cum a făcut-o contra Bihorului. „Trebuie să câștigăm, sper ca jucătorii să fii înțeles ce le-am explicat în această săptămână, că trebuie să rămână la fel de concentrați toate cele 90 de minute. Ne așteaptă un meci dificil, UTA a pierdut în ultimul minut la Oradea, apoi a fost egalată în ultimă instanță de Tg. Mureș, a dovedit că este o echipă bună. Sper să câștigăm și astfel să ne consolidăm poziția din clasament” a spus Niculescu.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 19 Sep. 2013, 19:37 Seria 2
Pe aceeași temă