Claudiu Niculescu, impresionat de următorul adversar: „Vâlcea este una din echipele foarte bune ale seriei”

Adrian MUJEA, Cristian Voicu 16 Oct. 2015, 16:04 Seria 2
Claudiu Niculescu, impresionat de următorul adversar:**

Tehnicianul echipei CS Mioveni, Claudiu Niculescu are parte sâmbătă de un meci aparte, urmând a întâlni fosta sa echipă, CSM Râmnicu Vâlcea, cu care, în urmă cu doi ani, s-a bătut la promovare. „Este un meci special pentru mine, am stat un an și jumătate la Vâlcea, a fost o perioadă foarte frumoasă. Știu foarte bine Vâlcea, este o echipă foarte bună, știu ce potențial are, cunosc ce antrenor bun au, pe Alex Pelici, ne așteaptă un joc foarte greu. Vâlcea este una din echipele foarte bune ale seriei, are un lot echilibrat, are stabilitate financiară, mă așteptam să fie în primele cinci” a spus Claudiu Niculescu.

Antrenorul echipei argeșene nu este mulțumit de startul de campionat al actualei sale formații. „Noi nu suntem acolo unde ne-am fi dorit, din păcate, dar ne dorim să câștigăm sâmbătă contra CSM-ului și să legăm două victorii. Avem un examen greu sâmbătă, dar trebuie să îl trecem cu brio. E prea devreme să vorbim de lupta pentru promovare, eu cred însă că Mediașul rămâne în continuare principala favorită”.

Cu Claudiu Niculescu la timonă, Damila și ulterior CSM s-au luptat la promovare, ambele echipe  pe locul 3, imediat sub linia promovării. După plecarea lui Niculescu din Zăvoi, Vâlcea a avut anul trecut un recul puternic, însă este renăscută în acest sezon, în care a cumulat șapte etape fără eșec.
 

Articol scris de Adi GEORGESCU

Adrian MUJEA, Cristian Voicu 16 Oct. 2015, 16:04 Seria 2
Pe aceeași temă