Ciucă: „A fost un an mediocru, așa că sper ca 2014 să fie mult mai bun. Nu regret că am venit la Universitatea”

Marius ANGHEL 31 Dec. 2013, 14:00 Seria 2
Ciucă:

FC Universitatea Craiova a încheiat prima parte a sezonului din liga a doua, pe locul 4, cu șanse pentru promovarea în primul eșalon, în ciuda dificultăților financiare cu care s-a confruntat finanțatorul Adrian Mititelu.

Căpitanul oltenilor, Mădălin Ciucă, speră ca problemele lui Mititelu să se rezolve în 2014. Deși situația la Craiova este una foarte grea, jucătorul în vârstă de 31 de ani nu vrea să plece în altă parte, fiind extrem de atașat de înfocații suporteri din Bănie.

„N-a fost un an foarte fericit pentru mine, deoarece la Mediaș nu prea am jucat în prima sa jumătate. Treptat, lucrurile s-au schimbat, iar treburile au devenit tot mai bune și pentru mine, odată cu revenirea la Craiova. Am avut un parcurs destul de bun, zic eu, mai ales ținând cont de lot și de condițiile în care ne-am antrenat și de faptul că am jucat practic mereu în deplasare. Nu mi-aș dori să plec, când am venit am semnat pe trei ani, ideea e să rămân și în cadrul clubului”, a spus Ciucă, într-un interviu pentru Digi 24.

Jucătorul Universității spune că putea să rămână în Liga I, la Gaz Metan Mediaș, club pentru care a evoluat între 2011 și 2013. „Una peste alta, a fost un an mediocru, așa că sper ca 2014 să fie unul mult mai bun. În vară aș fi putut semna cu mai multe echipe. Timp de o lună am negociat și rămânerea la Mediaș, nu mă gândeam că o să plec de acolo. Apoi am avut mai multe oferte, printre care și pe cea de la Craiova. Am discutat cu Adrian Mititelu și am acceptat, dar nu regret acest lucru, în pofida faptului că situația a fost altfel decât cea pe care mi-am imaginat-o. Mă așteptam ca lucrurile să fie grele, dar nu chiar atât de dificile. Sunt însă sănătos, iar suporterii sunt minunați. Nu ai bani, condiții de antrenament, dar atunci când fanii sunt alături de tine e o mândrie pentru orice fotbalist. Sunt conștient că domnul Mititelu face eforturi să bage banii la băieți, sper să se reușească repede, pentru că la anul nu o să fie ușor”, a mai afirmat Ciucă.

Mijlocașul oltenilor a avut un mesaj și pentru suporterii Universității. „Suporterii să fie la fel de pătimași și în 2014, aproape de echipă, cu ajutorul lor am câștigat multe meciuri. Îi așteptăm în retur alături de noi, nu știu dacă a mai fost unul atât de tare, poate când eram la Extensiv, acum 10 ani”.

VIDEO! VEZI un interviu mai amplu cu Mădălin Ciucă

Sursa: DigiSport

Marius ANGHEL 31 Dec. 2013, 14:00 Seria 2
Pe aceeași temă