Chivorchian, surprins de apariția stenogramelor: „Aș vrea să cred că nu sunt adevărate”

28 Feb. 2012, 19:53 Seria 2
Chivorchian, surprins de apariția stenogramelor:**

Președintele Consiliului Director al FC Timișoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, la Sport.ro, că își dorește să nu fie adevărate stenogramele ședinței Comitetului Executiv al FRF din iulie 2011, date publicității marți, în care este făcut „fals” de președintele Mircea Sandu.

„Aș vrea să cred că nu sunt adevărate acele stenograme, dar dacă ceea ce am citit este adevărat, atunci acestea sunt niște lucruri foarte, foarte grave. Eu spun lucrurilor verde în față, iar lucruri pe la spate nu am spus nimănui. Rămân surprins de ce am citit. Mulți binevoitori au încercat să facă un zid între mine și Mircea Sandu”, a spus Gheorghe Chivorchian.

Întrebat dacă pe vremea când făcea parte din Comitetul Executiv al FRF, membrii acestui for votau la indicațiile președintelui Mircea Sandu, Chivorchian a răspuns: „Când eram în Comitetul Executiv al FRF, au încercat de două ori să mă scoată din el, s-au întâlnit o dată, apoi din nou la Câmpina, iar a treia oară m-am retras eu. Întâmplarea făcea că eu mai citeam statute și regulamente, iar când aveam ceva de obiectat, le spuneam și asta nu le-a convenit”.

Sursa: Mediafax

28 Feb. 2012, 19:53 Seria 2
Pe aceeași temă