Cheregi și Ciocan au fost numiți în locul lui Pelici. Nemeș: „Va fi un staff unit, va fi doi în unu”

Marius ANGHEL 20 Oct. 2014, 14:46 Seria 2
Cheregi și Ciocan au fost numiți în locul lui Pelici.** Nemeș:

După demisiile de sâmbătă de la finalul meciului din etapa 9 a Ligii 2 dintre FC Bihor și FC Olt, scor 0-0, ale antrenorului principal Alexandru Pelici și unuia dintre secunzii săi, Roberto Ivan, conducerea clubului orădean a numit astăzi înlocuitorii acestora pe banca tehnică. Site-ul oficial al echipei orădene anunță că Călin Cheregi (foto) și Lucian Ciocan o vor antrena pe FC Bihor începând cu etapa a 10-a.

Călin Cheregi a fost „secund” în mandatul lui Pelici, dar și Coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al clubului orădean, iar acum a fost promovat ca antrenor principal. Lucian Ciocan este antrenor principal și la grupele de Juniori A, D și F ale grupării FC Bihor.

„Noul staff tehnic al clubului FC Bihor îi va avea în componență pe Călin Cheregi, antrenor principal, și pe Lucian Ciocan, antrenor secund. Acest staff va fi însă un staff unit, va fi doi în unu cum se spune. Vor lua decizii împreună în ceea ce privește lotul de jucători și tot ce ține de latura sportivă a clubului. Ne-am orientat către cei doi antrenori și din considerente financiare, ei sunt din curtea noastră, antrenorii noștri, de la Centrul de Copii. Am zis că mergem pe un termen scurt, urmând să le dăm crezare, poate vom găsi șocul care trebuie acestei echipe și, cine știe, relansarea echipei în campionat”, a declarat președintele clubului, Viorel Nemeș, citat de fcbihor.ro.

Lui Călin Cheregi și Lucian Ciocan li s-au prelungit contractele cu Centrul de Copii și Juniori ai clubului FC Bihor, iar, în cazul în care vor fi schimbați din funcția de tehnicieni ai echipei de seniori, ei vor reveni la Centrul de Copii și Juniori.

Același site scrie că în ceea ce privește antrenorul cu portarii, se dorește continuarea cu Florin Berța, acesta urmând a reveni marți la Oradea pentru a discuta posibila sa continuare pe banca tehnică.

 

Marius ANGHEL 20 Oct. 2014, 14:46 Seria 2
Pe aceeași temă