Cheregi se simte norocos că preia FC Bihor: „Sunt onorat că s-a apelat la serviciile mele”

Marius ANGHEL 21 Oct. 2014, 15:34 Seria 2
Cheregi se simte norocos că preia FC Bihor:**

Numit antrenor principal după demisia lui Alexandru Pelici de la finalul meciului egal de sâmbătă cu FC Olt din etapa a 9-a a Ligii 2, Călin Cheregi se simte onorat să preia conducerea băncii tehnice a formației FC Bihor. Promovat din secund în principal, șeful din ultimii patru ani al Centrului de Copii și Juniori la clubul orădean speră ca probleme financiare de la echipă să fie rezolvate, iar parcursul în campionat să se îmbunătățească.

„Personal, sunt onorat că s-a apelat la serviciile mele. Pot să declar cu maximă responsabilitate că sunt norocos că preiau o echipă care a fost pregătită de către fostul antrenor Alexandru Pelici. Sper din tot sufletul și am toată convingerea, totodată, că locul acestei echipe nu este pe poziția pe care o are în clasament. Sper să se rezolve toate problemele care sunt în acest moment la club și să putem intra într-o normalitate”, a declarat, pentru fcbihor.ro, Călin Cheregi, cel care a fost antrenor secund și în ultimul mandat al lui Gheorghe Ghiț la FC Bihor.

Călin Cheregi îl va avea ca secund pe antrenorul de la Juniori A, D și F ai grupării FC Bihor Lucian Ciocan. Celor doi li s-au prelungit contractele cu Centrul de Copii și Juniori ai clubului FC Bihor, iar, în cazul în care vor fi schimbați din funcția de tehnicieni ai echipei de seniori, ei vor reveni ca antrenori la juniori.

„Acest staff va fi însă un staff unit, va fi doi în unu cum se spune. Vor lua decizii împreună în ceea ce privește lotul de jucători și tot ce ține de latura sportivă a clubului. Ne-am orientat către cei doi antrenori și din considerente financiare, ei sunt din curtea noastră, antrenorii noștri, de la Centrul de Copii”
Viorel Nemeș, președintele clubului FC Bihor

După nouă etape desfășurate în Liga 2, FC Bihor Oradea ocupă locul 11, ultimul din Seria 2, și are acumulate doar 4 puncte, cu două mai puțin față de FC Caransebeș, penultima clasată.

Echipele care și-au schimbat antrenorii în primele nouă etape ale Ligii 2:

CS Balotești – etapa 3: Robert Panduru cu Tudorel Dumitru
SC Bacău – etapa 4: Viorel Tănase cu Cristian Popovici
AFC Fortuna – etapa 8: Florin Stăncioiu – Aurelian Stamate
FC Bihor – etapa 9: Alexandru Pelici – Călin Cheregi
*Etapa enumerată mai sus reprezintă ultima rundă în care au stat ca antrenor principal pe banca respectivei echipe.

Marius ANGHEL 21 Oct. 2014, 15:34 Seria 2
Pe aceeași temă