Călin Moldovan a fost reînscăunat antrenor principal la Luceafărul

15 Aug. 2012, 11:30 Seria 2
Călin Moldovan** a fost reînscăunat antrenor principal la Luceafărul

După despărțirea de antrenorul Leo Grozavu, formația Luceafărul Oradea s-a orientat rapid și a revenit la sentimente mai bune față de vechiul tehnician, Călin Moldovan, cel care a condus echipa în turul de campionat al ediției trecute și la care s-a renunțat deși echipa avea o clasare bună în ierarhia la zi, situându-se pe poziția a X-a.

Astfel, tehnicianul Călin Moldovan este noul antrenor al echipei Luceafărul Oradea.

Călin Moldovan, care a semnat pentru un an, va fi ajutat de secunzii Cristian Lupuț, Zeno Bundea și Marius Popa. De precizat faptul că Lupuț și Bundea vor rămâne în continuare și jucători activi.

Moldovan a fost prezentat jucătorilor și a condus marți dimineață primul antrenament. Debutul său se va produce sâmbătă dimineața, de la ora 11, în meciul amical cu UTA Arad.

„A semnat pentru un an cu noi și avem încredere că o să avem din nou o colaborare bună. Obiectivul nostru în noul sezon este obținerea unor rezultate cât mai bune în Liga a II-a, dar și promovarea cât mai multor jucători tineri, obiectiv general pe care, de altfel, l-am avut tot timpul, doar că în ultima perioadă a cam fost denaturat”, a declarat managerul echipei Florin Fărcaș.

Sursa: Bihoreanul

15 Aug. 2012, 11:30 Seria 2
Pe aceeași temă