Bumbar și Boubătrân joacă cu Jiul Petroșani!

21 Aug. 2009, 17:45 Seria 2
Bumbar și Boubătrân** joacă cu Jiul Petroșani!

 

CFR Timișoara și-a completat lotul cu doi mijlocași ce ar putea intra direct în primul 11 mâine la Petroșani. Radu Bumbar (ex-Breaza) și Nicușor Boubătrân (ex-Mangalia) sunt întăririle de ultim moment pentru feroviari, care vor să nu se facă de râs cu Jiul.

 

„Am cules niște informații despre jocul Jiului de la Oradea. Vor începe însă cu siguranță altcumva jocul de acasă. I-am legitimat pe Bumbar și Boubătrân, ei ne pot ajuta la experiența lor încă din primul minut. Ar fi bine să marcăm un gol în acest meci, pentru moralul tinerilor care debutează la acest nivel”, a declarat antrenorul Florin Bugar pentru www.liga2.ro.

 

CFR-ul nu se va putea baza la acest meci pe Smultea și Loch, ambii ușor accidentați. Pentru bănățeni urmează o săptămână grea, miercuri vor juca acasă cu Râmnicu Vâlcea în partida restanță din prima etapă, apoi sâmbăta viitoare întâlnesc tot pe teren propriu pe „U” Cluj.


Irimia în Spania

Portarul Ionuț Irimia pare hotărât să lase fotbalul de performanță la numai 30 de ani. Probabil pentru că această activitate nu s-a dovedit rentabilă pentru el în ultimul timp, fostul jucător al Petrolului va pleca în Spania pentru a se ocupa de altfel de cluburi.

Alt component al alb-vișiniilor din sezonul trecut, sârbul Uros Milosavljevic ar putea rămâne în continuare la club, el evoluând în victoria din Cupa României cu Gătaia. Mijlocașul central este însă accidentat la același picior la care a mai avut probleme și se pregătește separat cu un fizioterapeut.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI
 

21 Aug. 2009, 17:45 Seria 2
Pe aceeași temă