Bujor și-a reziliat contractul, Apostu a fost trimis la echipa a doua. Alți jucători ai Olimpiei au fost amendați

Marius ANGHEL 03 Oct. 2014, 18:15 Seria 2
Bujor și-a reziliat contractul, Apostu a fost trimis la echipa a doua.** Alți jucători ai Olimpiei au fost amendați

Agitație mare la Olimpia în aceste zile. Dincolo de faptul că rezultatele promise, și așteptate, întârzie să vină, au apărut o serie probleme de lot. Iar unele dintre ele sunt generate de indisciplină. Sau, în unele cazuri, de dezinteres în pregătiri.

Concret, Vlad Bujor, golgheterul echipei din sezonul trecut, unul dintre cei mai buni jucători ai grupării sătmărene, și-a reziliat contractul cu FC Olimpia. Comunicatul primit de la club ne spune că rezilierea contractului s-a petrecut pe cale amiabilă, de comun acord. Probabil că așa este, dar nu trebuie uitat faptul că la început de sezon Bujor a avut anumite divergențe cu antrenorul Cosmin Bodea.

În cel privește pe Bogdan Apostu, ni s-a comunicat doar faptul că a fost trimis să se pregătească la echipa a doua pe o perioadă nedeterminată. Nu ne-au fost comunicate motivele, dar nu ne este greu să deducem ce a dus la luarea acestei decizii.

Altfel, de la președintele AGA, Ioan Câmpan, am aflat că alți 4-5 jucători s-au ales cu amenzi și salarii diminuate. Acum, cine s-a plimbat marți seara prin zona centrală a orașului, cu siguranță bănuiește ce stă la baza acestei decizii. Escapadă bahică a unor jucători, cu manifestări care ating bunul simț (nu dezvoltăm subiectul), a dus ca Ioan Câmpan să propună amendarea lor. Păcat, pentru că unii dintre ei aveau o bună reputație.

Pentru că în comunicat nu ne-a fost oferit niciun detaliu, pentru lămuriri suplimentare l-am contactat pe antrenorul Cosmin Bodea. Acesta ne-a confirmat cele scrise mai sus despre Bujor și Apostu, dar fără a ne oferi informații în plus. „Conducerea clubului va organiza o conferință de presă și o să vă dea detalii suplimentare” a spus tehnicianul Olimpiei. Acesta a mai adăugat că își dorește liniște și roagă lumea să aibă răbdare că vor veni și rezultatele.

Multe incertitudini și pentru primul „11” al meciului cu CSM

Pe lângă absența lui Bujor, care și-a încheiat conturile cu Olimpia, din formația sătmăreană va lipsi în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea și Burlacu, fundașul dreapta al Olimpiei fiind suspendat pentru cartonașul roșu primit la Mioveni. Apoi incertă este utilizarea lui Iuhas și Gavrilescu. Din motive disciplinare evident, după ce au călcat pe bec în această săptămână, dar fiecare în alt mod. În aceste condiții, antrenorului Bodea îi este greu să alcătuiască echipa pe care și-o dorește. Probabil că Florin Mureșan va fi titularizat pe partea dreaptă a apărării Olimpiei, Munteanu va fi avansat mijlocaș stânga, iar vârf de atac ar putea juca Boștină.

Dar și vâlcenii au probleme de lot ei anunțând că au accidentați vreo 6-7 jucători, unii titulari de bază în acest debut de campionat. Sau o fi vorba de o stratagemă a antrenorului?! Oricum, majoritatea celor „accidentați” au făcut deplasarea la Satu Mare.

Bodea: „Sper ca jucătorii să-și dea seama de importanța jocului”

Antrenorul Cosmin Bodea a susținut vineri o conferință de presă în care a declarat că nu este mulțumit de atitudinea jucătorilor, menționând că aceștia nu-și asumă nimic, sunt lipsiți de caracter. Dar, își dorește ca ei să se trezească la realitate cât mai repede. „Meci de luptă, total diferit față de ce am jucat până acum din cauza terenului care va fi moale. După toate cele întâmplate sper ca jucătorii să-și dea seama de importanța jocului. Dacă vom reuși să câștigăm vom lua o mare gură de oxigen. Toate săptămânile au fost tumultuoase de când am venit la club. Jucătorii care au avut acea ieșire au primit o amendă de 3.000 de lei, iar Bujor și Apostu nu au fost la prima abatere. Din păcate, toți sunt jucători care nu-și asumă nimic, nu mă așteptam să întâlnesc așa ceva la Satu Mare. Sper să se trezească odată. Mi-ar fi ușor să renunț, dar sunt genul de om care dorește să-și ducă la capăt o muncă începută la o echipă”, a declarat, printre altele, Cosmin Bodea.

Formația probabilă: Anca – Mureșan, Heil, Ioniță, Iuhas, Gavrilescu, Swarckopf, Laso, Munteanu, Boștină, Bic.

Partida va începe la ora 11.00 și va fi arbitrată de Florin Marcu la centru (Oradea), cel care va fi ajutat la cele două margini de Gabriel Stroe (Pitești) și Romică Bîrdeș (Pitești). Observatorii meciului sunt Vasile Bordaș (Târgu Mureș) și Emil Kemenes (Baia Mare).

Sursa: Informația Zilei

Marius ANGHEL 03 Oct. 2014, 18:15 Seria 2
Pe aceeași temă