Bucur și Nădăban sunt suspendați, Smaranda ar putea reintra în poartă

10 May. 2012, 15:08 Seria 2
Bucur și Nădăban sunt suspendați,** Smaranda ar putea reintra în poartă

„Cel mai important meci este întotdeauna este cel care urmează și de aceea nu ne gândim prea mult de pe acum la deplasarea de la Luceafărul. Jucătorii mai în formă vor intra pe teren din primul minut cu FC Maramureș”, a spus din capul locului Adrian Falub, întrebat fiind dacă intenționează să-și odihnească și chiar protejeze de cartonașe galbene și, implicit, de suspendări unii fotbaliști.

Antrenorul UTA-ei este convins că moroșenii vor veni în formulă completă laArad și-și vor vinde scump pielea. „Vom apela la toți jucătorii valizi, fiindcă nu avem prea mulți la dispoziție. Bucur este suspendat, Nădăban este accidentat, iar Capătă și Purece sunt incerți, nu știu dacă își vor reveni complet după alte probleme de ordin medical”, a explicat „principalul” arădenilor.

Fără Purece și cu Sitoe ce nu a confirmat nici la Bistrița, Falub se gândește la titularizarea lui Chindriș și Miron. Tânărul „închizător” nu e la cel mai înalt nivel după lunga accidentare ce l-a ținut pe margine aproape 6 luni de zile, în timp ce Alex Miron a arătat ceva semen de revenire în confruntările juniorilor republicani de laArad. La solicitarea lui Falub, masivul „vârf” a fost schimbat la pauza partied cu Pandurii, tocmai în ideea de a se reface mai bine pentru meciul de vineri seara.

Chiar dacă Adi Falub nu a considerat că Remo Amadio a greșit la golurile primite la Bistrița, între buturi ar putea reapărea Mădălin Smaranda. „Nu sunt un vănător de greșeli, dar trei goluri încasate rămân trei goluri încasate. Vom vedea cine va apăra vineri, e posibil să facem din nou rocada”, a recunoscut tehnicianul „alb-roșiilor”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Timp Online

10 May. 2012, 15:08 Seria 2
Pe aceeași temă