Boroiban nu crede în miracole

18 Jan. 2012, 18:09 Seria 2
Boroiban** nu crede în miracole

Are multă experiență la nivelul eșalonului secund și speră ca golurile sale să ducă Alro pe podiumul seriei. Sosit la Slatina în această pauză competițională, atacantul Laurențiu Boroiban crede că echipa locală păstrează șanse minime de ocupare a unuia dintre primele două locuri. Promovarea directă va fi un obiectiv realizabil în viitoarea ediție de campionat.

Golgheter al celor de la Gaz Metan Severin în toamna anului trecut, Boroiban a ajuns în lotul aluminiștilor alături de un alt jucător important al grupării de la Dunăre, Alin Vigariu. Fotbalistul de 27 de ani vede fosta sa formație o contracandidată în lupta pentru poziția a treia, într-un retur de campionat pe care îl consideră dificil.

„Va fi greu, din punctul meu de vedere, dar sperăm să urcăm acolo sus, să fim pe podium la sfârșitul campionatului. Chindia, Gaz Metan, UTA, astea sunt echipele pe care le văd eu contracandidate la locurile trei-patru”, a declarat jucătorul.

Boroiban spune că prezența în serie a fostelor echipe de Liga I Gloria Bistrița și FC Timișoara face extrem de dificilă misiunea elevilor lui Daniel Mogoșanu în acest sezon.

„Teoretic sunt șanse, dar nu cred că o să ajungem acolo. E destul de greu, sunt 12 puncte. Acum depinde de Federație ce va decide, dacă le va da licența sau dacă au voie să promoveze. Cred că sunt șanse mai mari anul viitor. Dacă promovează Timișoara și Bistrița, dacă nu, va fi tot la fel”, a mai declarat Boroiban.

Înainte de a semna cu Alro Slatina, Laurențiu Boroiban a evoluat pentru formații ca FC Caracal, CSM Râmnicu Vâlcea sau Gaz Metan Severin.

Sursa: Olt TV

18 Jan. 2012, 18:09 Seria 2
Pe aceeași temă