Bona vede dificil meciul de la Pitești: „Întâlnim o echipă pe val”

Marius ANGHEL 10 Oct. 2014, 11:14 Seria 2
Bona vede dificil meciul de la Pitești:**

Unirea Tărlungeni va juca sâmbătă, de la ora 11.00, la Pitești, cu CS Mioveni, o partidă contând pentru etapa a 7-a din Seria II a Ligii 2. Brașovenii au moralul bun după victoria cu Șoimii Pâncota din etapa trecută, scor 2-1, însă cei de la Mioveni pornesc clar favoriți în acest joc, ținând cont că gruparea pregătită de Claudiu Niculescu traversează o perioadă excelentă în campionat, dar și în Cupa României, unde au eliminat deținătoarea trofeului, Astra Giurgiu.

După victoria din etapa precedentă din deplasarea efectuată la FC Olt Slatina, scor final 2-0, aceștia iau în calcul doar victoria în partida de sâmbătă. „Suntem pe un trend ascendent și sper să ne menținem așa. Mă bucur că am învins și în jocul de la Slatina, în fața unui adversar extrem de dificil. Atmosfera este foarte bună în lot după seria de victorii… E și normal să fie așa. Sper să se mențină această atmosferă și după meciul de sâmbătă cu Unirea Tărlungeni. Am încredere în băieți, ne așteaptă o perioadă grea, dar sper ca la finalul turului să ne clasăm în primele trei locuri, avem mari șanse, iar eu am încredere că putem realiza acest obiectiv”, declara Claudiu Niculescu.

De partea cealaltă, elevii lui Dan Bona vor pleca vineri la Pitești încrezători că vor putea obține un rezultat bun. „Întâlnim o echipă pe val după cele trei victorii consecutive. Va fi un meci greu, dar noi mergem la Pitești să scoatem cât mai mult din acest joc. Îmi doresc să continuăm evoluția bună din ultimele două jocuri cu Fortuna și Șoimii Pâncota și să ne îmbunătățim adevărul după acest meci de la Pitești”, declara Dan Bona, antrenorul Unirii Tărlungeni, care nu va putea conta în meciul de sâmbătă pe serviciile fundașului Vlăsceanu, în continuare accidentat.

Înaintea acestui meci, Unirea Tărlungeni ocupă locul 5 în cu 7 puncte, în timp ce formația din Mioveni se află pe locul 3 cu 11 puncte.

Sursa: Monitorul Expres

 

Marius ANGHEL 10 Oct. 2014, 11:14 Seria 2
Pe aceeași temă