Bobar exclude venirea la Metalul: „Nu acum. Cred că șansele la promovare sunt, totuși, destul de mici”

Marius ANGHEL 17 Mar. 2015, 15:23 Seria 2
Bobar exclude venirea la Metalul:**

Văzut tot mai des la meciurile de pe teren propriu ale echipei Metalului Reșița, ultima dată chiar la jocul de sâmbătă cu FC Olt, încheiat 3-2, Cristi Bobar, fostul director sportiv al lui Dinamo, a recunoscut că a purtat negocieri cu patronul Cătălin Rufă și chiar cu primarul Reșiței pentru a se alătura conducerii grupării din Valea Domanului. Totuși, fostul președinte al CSM Școlar Reșița respinge orice revenire a sa la Reșița, însă e deschis să ajute.

Bobar nu crede că Metalul poate promova în acest sezon și nici nu vede tensiuni în mijlocul echipei rosso-nere. „Nu mai e un secret că am purtat mai multe discuții cu patronul Cătălin Rufă. Nu vă ascund că am discutat despre Metalul și cu domnul primar Mihai Stepanescu. Nu cred că e cazul însă să vorbim despre o revenire a mea la Reșița. Nu acum! Dacă pot ajuta cu ceva echipa, o fac cu mare drag și din tot sufletul. Cred că șansele la promovare sunt, totuși, destul de mici. Nu înțeleg de ce au tot apărut prin presă discuții care nu fac bine echipei. Consiliul Local știu că și-a achitat obligațiile la zi, așa se întâmpla și pe vremea mea, iar echipa e pe locul doi. Nu văd de unde tensiunile astea”, a spus, pentru expressdebanat.ro, Bobar.

Metalul Reșița se află în acest moment pe locul 2 în clasamentul Seriei a II-a a Ligii 2, la două puncte în spatele liderului ACS Poli, însă are un meci în plus disputat. Până la finalul returului și startul play-off-ului mai sunt de desfășurat trei etape, echipa lui Daniel Oprița urmând a sta în ultima rundă, cea din weekend-ul săptămânii viitoare, nu înainte de a juca la Tărlungeni (miercuri, ora 15:00) și acasă cu FC Caransebeș (sâmbătă, ora 11:00).

Marius ANGHEL 17 Mar. 2015, 15:23 Seria 2
Pe aceeași temă