Blidar (10) continuă să ajute UTA cu un rând de echipament nou-nouț

Marius ANGHEL 27 Nov. 2013, 17:53 Seria 2
Blidar (10) continuă să ajute UTA** cu un rând de echipament nou-nouț

Patronul Astra Vagoane Călători Arad a fost din nou sensibilizat de problemele echipei fanion a orașului. În semn de mulțumire pentru pentru sponzorizarea de o jumătate de miliar de lei vechi Bogdan Apostu și Dragoș Firțulescu i-au oferit lui Valer Blidar un tricou original de joc inscipționat cu numărul 10 și numele omului de afaceri arădean, prilej cu care cei doi jucători i-au expus situația la zi din Calea Aurel Vlaicu.

„I-am spus domnului Blidar că după adunarea creditorilor de miercurea trecută, UTA a devenit un club frecventabil pentru oamenii de afaceri dispuși să ajute sau să investească, cum nu a mai fost de ani buni încoace. Clubul s-a eliberat de orice patron și poate deveni foarte ușor al Aradului și arădenilor, așa cum s-a dorit dintotdeauna. În acest sens, domnul Blidar ne-a comunicat că intenționează să pună bazele unei asociații sportive municipale, în care să implice mai mulți oameni de afaceri din oraș, iar prin sumele ce se adună să se susțină transparent UTA. E o inițiativă lăudabilă din partea unui om de nota 10, tocmai de aceea i-am dăruit un tricou al echipei cu acest număr”, ne-a mărturisit Bogdan Apostu, care – într-adevăr – și-a luat în serios rolul de „oficial” la gruparea „textilistă”.

Discuția a mers mai departe și patronul Astrei a aflat și de alte necesități ale Campioanei Provinciei. „În primul rând, i-am mulțumit domnului Blidar pentru cele 500 de milioane acordate acum două săptămâni, spunându-i în cel mai mic detaliu cum s-au cheltuit acei bani. Apoi, am ajuns și la una dintre problemele noastre arzătoare, lipsa echipamentului de joc și antrenament. Domnul Blidar a fost de acord să sponzorizeze un rând nou nouț de echipament. A spus să facem necesarul și comanda și să-i trimitem factura. Îi mulțumim și pentru acest gest din partea jucătorilor și, cred, și al suporterilor”, a mai spus Apostu.

Valoarea aproximativă a unui rând de echipament, în care intră tricouri și șorturi de joc și antrenament, treninguri de iarnă, geci și foițe de vânt, mingi, dar și alte accesorii, este de 7-8000 de euro.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 27 Nov. 2013, 17:53 Seria 2
Pe aceeași temă