Bârză în loc de Tânc, la UTA

14 Jul. 2012, 12:05 Seria 2
Bârză în loc de Tânc,** la UTA

Rotația de cadre continuă la echipa fanion a Aradului. O parte dintre jucătorii care s-au antrenat cu UTA în ultimele două săptămâni au devenit deja istorie pentru „alb-roșii”, fiind înlocuiți de alții. Interesant este că la capitolul plecări găsim doar fundași centrali, toți având un trecut la FC Bihor. Este vorba despre Dumitru Muscă, Cosmin Giura și, mai nou, Andrei Tînc, care, cel puțin deocamdată, au lăsat un mare gol în defensiva arădeană. Totuși, „oficialii” echipei „textiliste” nu sunt îngrijorați, mai ales că, din informațiile noastre, și-au asigurat serviciile a doi jucători de profil.

La fel de interesat este că și ultimii fotbaliști sosiți sub comanda lui Adrian Falub au legătură cu echipa emblemă a județului Bihor. Deși este arădean, Dumitru Copil a evoluat sub formă de împrumut în tricoul echipei orădene, pentru ca de joi seara să se antreneze cu UTA și Dacian Bârză (foto). Acesta este un atacant de 27 de ani, sau chiar extremă în sistemul folosit de antrenorul orădenilor în sezonul trecut: 4-2-3-1, principala sa calitate fiind controlul mingii în sistem de viteză. Ultima oară, Bârză a jucat la FC Bihor, dar s-a remarcat la Drobeta Turnu Severin.

Adrian Falub mai recunoaște că se poartă discuții cu câțiva fotbaliști, dar că acestea au șanse reduse de a se concretiza. „Este clar că UTA nu poate satisface pretențiile tuturor jucătorilor doriți de mine. Dar, nu ne rămâne decât să găsim mereu alte soluții, în așa fel încât echipa să fie mai puternică decât sezonul trecut„, a menționat tehnicianul „textiliștilor”.

Sursa: Sport Arad

14 Jul. 2012, 12:05 Seria 2
Pe aceeași temă