Banner de 100 de metri, tabelă electronică și … un cap de lup

07 Aug. 2009, 18:15 Seria 2
Banner de 100 de metri, tabelă electronică și ...** un cap de lup

 

Clubul Fortuna pune la punct zilele acestea ultimele amănunte legate de startul campionatului. Pe lângă o nouă tribună ori amenajarea unei reclame de 100 de metri, jucătorii gazdă vor beneficia de aportul unui „dracones”.

 

Stindardul dacilor se știe era un balaur cu cap de lup fixat cu gâtul într-o prăjină, purtat în lupte acesta înfricoșa dușmanii prin imaginea sa terifiantă și sunetul scos la șuieratul vântului prin el. Un astfel de efect vor să obțină și covăcenii împotriva formațiilor din Liga a II-a prin achiziționarea unui „dracones” care să fie fixat pe un catarg deasupra arenei. Acțiunea contribuie la întărirea imaginii de „Daci Liberi” însușită de covăceni, care vor da piept în prima etapă cu… Dacia, automobilul din Mioveni.

 

Ca și în liga a treia, timișenii vor pune la dispoziție abonamente de tip „Fortuna card” la oficială pentru fanii doritori, în timp ce la tribuna opusă se va intra pe bilet, care va costa 10 lei. La startul noului sezon își va face apariția și numărul 5 al revistei oficiale.

 

Tabelă electronică și banner gigant

Stadionul Fortuna la care au fost finalizate de curând lucrările la tribuna a II-a, va beneficia și de o nouă tabelă electronică de marcaj. Aceasta a fost comandată de la o firmă specializată din Timișoara, dar nu va fi instalată la timp pentru prima etapă. Alte lucrări cuprind amenajarea de reclame în jurul terenului, unul dintre bannere, cel al sponsorului principal (pensiunea de lângă arenă), va avea 100 de metri lungime și va fi montat pe lungimea terenului, costul operațiunii depășește suma de 10 000 lei noi.

 

Au câștigat trofeul Fair-Play!

Ieri, Comitetul Executiv al FRF a aprobat referatul Comisiei pentru Fair-Play, astfel în urma rapoartelor întocmite de observatorii federali sezonul trecut, s-au stabilit cluburile, antrenorii și fotbaliștii care vor primi Trofeul Fair-Play. Fortuna Covaci a fost declarată câștigătoare și la acest capitol în seria a V-a a Ligii a III-a.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI

07 Aug. 2009, 18:15 Seria 2
Pe aceeași temă