„Avem ambițiile noastre, facem tot de depinde de noi pentru a învinge”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 14:41 Seria 2

Luceafărul Oradea evoluează sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul „Iuliu Bodola”, contra lui FC Bihor într-un meci care se anunță extrem de disputat.

Antrenorul Călin Moldovan spune că Luceafărul va face tot posibilul să câștige punctele puse în joc în derby-ul Bihorului. „Ne propunem să câștigăm derby-ul județului. Respectăm FC Bihor atât cât trebuie ca adversar, le recunoaștem statutul de echipă fanion a județului, dar și noi avem ambițiile noastre și mergem să facem tot de depinde de noi pentru a învinge. Chiar dacă nu am pierdut în sezonul trecut în confruntările directe, fiecare meci are istoria lui. E un atuu, dar nu e suficient. Va fi un meci disputat, în care echipa care va greși mai puțin va avea câștig de cauză. Noi suntem hotărâți să facem un meci cât mai bun, care să ne aducă punctele puse în joc. Sper ca după meciul cu noi, FC Bihor să acumuleze destule puncte, astfel încât cele pierdute cu noi să nu cântărească decisiv în economia promovării. Fotbalul bihorean merită o echipă în prima ligă, având în vedere tradiția și dorința suporterilor. Sper să fie cât mai multă lume la stadion. Nu știu dacă va fi spectacol, dar încrâncenare va fi cu siguranță”, a declarat Moldovan, citat de luceafarulfelix.ro.

În sezonul trecut FC Bihor n-a reușit să o învingă pe rivala din județ, atunci nou promovată în Liga a II-a. În acest sezon, cele două echipe s-au duelat deja o dată, în Cupa României. După 90 de minute scorul a fost 1-1, 2-2 a fost după 120 de minute, iar la penalty-uri echipa antrenată atunci de Gheorghe Ghiț s-a impus cu 3-1.

Marius ANGHEL 04 Oct. 2012, 14:41 Seria 2
Pe aceeași temă