„Atenție la Mioveni, și-ar putea juca ultima șansă la promovare!”. Utiștii, puși în gardă de Todea

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 15:37 Seria 2

Utiștii au aflat de abia miercuri, chiar în timpul antrenamentului că vor juca două meciuri foarte importante în decurs de trei zile, duminică la Mioveni și miercuri la Târgoviște. „Acest lucru ar fi trebuit să-l știm încă de la începutul anului sau măcar al play-off-ului. Noi, antrenorii, am fi făcut altfel ciclul săptămânal, adică am fi umblat la intensitatea antrenamentelor, în așa fel încât să ne dozăm cât mai bine energiile pentru partidele de la Mioveni și Târgoviște. Absolut toate detaliile contează în aceste nouă finale rămase de jucat în acest sezon”, a menționat Cristian Todea.

Vorbind despre următorul adversar, antrenorul secund al „alb-roșiilor” a precizat: „Mioveniul și-ar putea juca ultima șansă cu noi. Un rezultat negativ pentru ei le-ar reduce mult șansele la ocuparea unuia din primele două locuri la final. Așadar, vor evolua cu multă ambiție și aplomb, acasă sunt mereu periculoși, dar avem și noi destule argumente pentru un joc bun și un rezultat pe măsură”.

Întrebat care formație e mai periculoasă între CS Mioveni și Chindia Târgoviște, „Dulăul” a adăugat: „Întotdeauna, meciul ce urmează e cel mai important, așa că ne concentrăm doar asupra Mioveniului deocamdată. Oricum, jocurile celor două echipe se aseamănă mult, fiindcă au destui jucători care pot face diferența, cu un plus, totuși, pentru Chindia ce are o mult mai mare siguranță în apărare. Eu zic că e important să obținem un rezultat pozitiv duminică, pentru a avea un moral bun pentru jocul de la Târgoviște”.

În fine, Todea consideră că fosta sa echipă rămâne principala favorită la promovarea în Liga 1. „Revenirea lui Cristi Pustai, un antrenor ce știe tot ceea ce mișcă la Mediaș, e un mare avantaj pentru Gaz Metan. Până acum, chiar dacă au obținut mai mereu victorii, au făcut-o la limită, înscriind destul de puțin. S-ar putea ca Pustai să regleze aceste aspecte, iar Gazul să fie și mai periculoasă în play-off. Din punctul meu de vedere, e echipa ce are cele mai mari șanse de promovare din această serie”, mai crede „Dulăul”.

Clasamentul play-off-ului Seriei a II-a înaintea etapei a doua:

1.     Gaz Metan Mediaș     1     1     0     0     3-1     24
2.     UTA Bătrâna Doamnă     1     1     0     0     3-1     23
3.     Chindia Târgoviște     1     1     0     0     3-1     23
4.     FC Brașov     1     0     0     1     1-3     19
5.     FCM Baia Mare     1     0     0     1     1-3     17
6.     CS Mioveni     1     0     0     1     1-3     17

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 15 Apr. 2016, 15:37 Seria 2
Pe aceeași temă