ASA și-a schimbat anunțul. Mureșenii sunt acum „în tratative cu Adrian Falub”

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 13:00 Seria 2
ASA și-a schimbat anunțul.** Mureșenii sunt acum

După ce ieri anunța pe site-ul oficial că oficialii echipei ASA Târgu Mureș au ajuns la un acord cu antrenorul Adrian Falub pentru a prelua echipa, acesta conducând chiar antrenamentul de dimineață, asatirgumures.ro a modificat anunțul. Acum, aceștia spun că fostul tehnician al UTei este în tratative cu formația din Liga a II-a.

Iată ce spune acum site-ul oficial al echipei din Târgu Mureș:

„În tratative cu Adrian Falub

După despărțirea, de comun acord, de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, clubul ASA Tîrgu-Mureș se află în discuții avansate cu tehnicianul Adrian Falub, care a reușit promovarea în Liga 1, cu FCM Tîrgu-Mureș, în sezonul 2009-2010.

Până la finalizarea negocierilor, echipa este pregătită de Claudiu Șomfălean și Darius Miclea, antrenori în cadrul Centrului de Copii și Juniori.”

Schimbarea anunțului s-a efectuat probabil din cauză că tehnicianul încă n-a primit dezlegarea de la oficialii echipei arădene pentru a putea sta pe banca mureșenilor chiar de astăzi, la meciul de la Râmnicu Vâlcea. Falub își dăduse doar acordul în fața conducătorilor din Târgu Mureș.

 

Comunicatul de ieri cum că Falub a fost numit antrenor principal la ASA Târgu Mureș îl puteți vizualiza în articolul de ieri.

OFICIAL – Falub e noul antrenor al ASA. A condus primul antrenament și debutează cu Vâlcea

 

Falub a ales ASA. Marțian îl vrea pe Artimon, Catanzariti pe Ionuț Popa

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 13:00 Seria 2
Pe aceeași temă