Apostu pare neîncrezător în promisiunile „neamțului”

24 Jun. 2009, 11:20 Seria 2
Apostu pare neîncrezător în promisiunile „neamțului

La o zi după întâlnirea la care antrenorul Universității Cluj, Dorinel Munteanu, și-a prezentat dorințele cu privire la continuarea unui contract cu echipa "șepcilor roșii", primarul Sorin Apostu a făcut publice aceste cereri, marți, în ședința de Consiliu Local. Părând oarecum neîncrezător în forțele lui Dorinel Munteanu și parcă mirat de unele dintre cererile formulate, edilul le-a explicat consilierilor locali că "Neamțul" a solicitat un buget de 2,5 milioane de euro pentru următorul sezon. Mai mult decât atât, acesta a cerut să se pună la dispoziția clubului terenuri adecvate pentru antrenament, iar o sumă de 350.000 de euro să fie virată mai repede în conturile Universității, pentru transferuri. Funcția pe care o dorește Dorinel este cea de manager general, poziție care i-ar permite să decidă totul când vine vorba de transferuri și jucători. Toate aceste măsuri ar fi necesare, conform antrenorului lui "U", pentru crearea unei echipe ce ar putea promova în Liga I.
 

 

"Eu l-am întrebat dacă garantează că Universitatea Cluj va ajunge în Liga I dacă îndeplinim acesta condiții și mi-a spus doar că în fotbal nimic nu e sigur", a arătat primarul Sorin Apostu.
 

 

Deocamdată nu s-a luat nicio decizie cu privire la solicitările formulate de Dorinel Munteanu, Apostu explicând că, în momentul de față, clubul are datorii de un milion de euro.

 

 

Sursă: clujeanul.ro

24 Jun. 2009, 11:20 Seria 2
Pe aceeași temă