Apostu, din nou în „alb-roșu”: „Visele nu se plătesc în bani, UTA e UTA indiferent de probleme”

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 16:21 Seria 2
Apostu, din nou în „alb-roșu

Eugen Trică și-a dori foarte mult un atacant de experiență și a insistat pentru readucerea lui Bogdan Apostu în Calea Aurel Vlaicu. Negocierile i-au scos ceva peri albi lui Adrian Marțian, însă, până la urmă, hunedoreanul a fost convins să semneze un contract valabil pentru un sezon cu „Bătrâna Doamnă”.

„Îmi doream foarte mult să mai joc măcar odată pentru UTA, care, am spus-o dintotdeauna, e echipa mea de suflet. Tocmai de aceea spun că visele nu se plătesc în bani și chiar dacă am avut pretențiile mele, până la urmă am mai scăzut din ele și ne-am înțeles. În primul rând, numele de UTA, tradiția și minunații suporteri m-au convins să mă întorc, dar, sincer, am făcut-o și pentru Eugen Trică. El a discutat mult în ultimele zile cu mine, a insistat să lucrăm împreună și nu puteam să-l refuz”, ne-a declarat fotbalistul de 31 de ani.

Apostu a fost inclus în lotul de 19 pentru Oradea, deși recunoaște că este în urmă cu pregătirea fizică. „Este clar că nu pot juca un meci întreg, dar atât eu, cât și colegii mei care mai avem restanțe din punct de vedere fizic, o să ne revenim treptat. Dar, până atunci va trebui să compensăm prin ambiție și dorință. Pentru mine, poate, e mai simplu fiindcă știu exact pentru ce echipă joc, ce tricou îmbrac, dar de mâine perspectiva se va schimba pentru toți cei care vor intra pe teren la Oradea. UTA e UTA indiferent de problemele existente. Nu mai contează ce a fost în vară, trebuie să ne unim cu toții forțele și să punem corabia pe linia de plutire. De acum suntem conștienți că prin evoluțiile noastre trebuie să respectăm blazonul UTA-ei”, a adăugat experimentatul „vârf”, care în această vară a refuzat oferte din prima ligă, dar a ratat și un transfer în Australia din motive birocratice.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 06 Sep. 2013, 16:21 Seria 2
Pe aceeași temă