Apostu: „Dacă Marțian se crede Dumnezeu, noi, restul utiștilor, suntem toți atei!”

Marius ANGHEL 23 Dec. 2013, 19:17 Seria 2
Apostu:**

În ieșirea sa publică, în cadrul unui drept la replică publicat de liga2.ro, Adrian Marțian pomenește la tot pasul numele lui Bogdan Apostu, pe care-l acuză de trădare atâta timp cât el și jucătorii au făcut zid în jurul lui Eugen Trică. Prin intermediul Sport Arad, atacantul care a adus prin forțe proprii peste 1 miliard de lei vechi în luna noiembrie, ținând – practic – UTA în viață, îi dă replica dejeanului:

    „Am citit și eu ieri un așa-zis comunicat scris de cineva certat cu gramatica limbii române, în care am aflat cu surprindere intențiile bunului samaritean de a salva UTA. Îi transmit acelui domn să nu mai folosească numele meu, să-și vadă de treaba lui și să termine cu poveștile nemuritoare. Deși eu sunt chiar o persoană credincioasă din fire, dacă acel domn se crede Dumnezeu la UTA, înseamnă că noi, toată suflarea fotbalistică utistă, suntem atei. Prin tot ceea ce face, domnul cu pricina dezinformează grosolan pe toată lumea, afirmațiile sale neavând nicio legătură cu realitatea. Vizavi de rezilierea contractelor, îi mai transmit ca eu am semnat un contract pe viață cu UTA, unul sentimental, care are o clauză de reziliere pe care nu și-o poate permite niciodată.
    De asemenea, vă asigur că niciun jucător nu coalizează cu acest domn, din contră, au ajuns toți la o saturație în privință grandomaniei acestui om. Când plătești doar 75% dintr-un singur salar în decurs de 7 luni de zile, chiar nu ai dreptul să vorbești. Eu, împreună cu George Neagu și antrenorul Eugen Trică am adus mai mulți bani pentru UTA în trei săptămâni decât a adus el în ultimele 4 luni.
    Referitor la motivul pentru care nu a plătit salariile e cel putin aberant! E ca și cum eu aș spune că nu mai vreau să le dau niciun ban copiilor mei pentru că m-a supărat un verișor al soției mele. E hazliu, dar în același timp dureros că astfel de oameni sunt asociati cu UTA. Părerea mea este că acest personaj nu poate veni de la Dej să-și bată joc de cel mai important brand al Aradului.
    Important este că noi, jucătorii și antrenorii suntem un grup unit și vom merge așa până la capăt, indiferent ce va însemna asta. Mai bine murim demni decât să trăim cu capul plecat.
    Și înca ceva: acest om nu a avut, nu are și nu va avea vreodată vreo funcție oficială la UTA, el vorbește doar prin prisma faptului ca UTA e piscul vieții sale din punct de vedere mediatic și nu vrea să piardă această oportunitate.
    Referitor la plata unor bani către diverși jucători nu își poate da cu părerea vizavi de cine merită și cine nu, pentru simplul fapt că nu înțelege nimic din fotbal. Tocmai de asta nu poți să ceri performanță unei echipe căreia, până să ne implicăm noui, i-a asigurat condiții mult sub limita subzistenței.
    În ceea ce mă privește, a fost prima și ultima oară când i-am răspuns acestui individ. N-as fi vrut s-o fac, dar e important ca lumea să știe adevărul. În rest, le doresc tuturor utiștilor adevărați Sărbători Fericite!”

VEZI REACȚIA lui EUGEN TRICĂ‚ după dreptul la replică al lui Marțian

VEZI REACȚIA lui ADRIAN ZALUSCHI

VEZI REACȚIA lui GEORGE NEAGU

Marius ANGHEL 23 Dec. 2013, 19:17 Seria 2
Pe aceeași temă