Antrenor la 33 de ani

01 Oct. 2008, 13:17 Seria 2
Antrenor la 33 de ani

Ion Dumitra este,oficial, noul antrenor al echipei Minerul Lupeni, iar secund este Iosif Rus. „Dumitra va fi, cu acte in regulă, noul tehnician. Este un lider al acestei echipe și cunoaște bine jucătorii pentru că sunt colegii lui”,a spus președintele onorific, Cornel Resmeriță. Proaspătul numit a declarat că această funcție este o nouă responsabilitate pentru el.

La 33 de ani, Dumitra speră să țină vestiarul în frâu. „Este o noutate pentru mine. Nu am mai antrenat niciodată. Abia aștept să văd reacția colegilor. Este o schimbare bruscă și îmi aduce o responsabilitate în plus. În primul rând eu sunt jucător, dar acum mai am o responsabilitate. Pentru mine este mai mult o provocare”,a spus tânărul antrenor, care este și căpitanul echipei.

Ion Dumitra, poreclit de către colegii săi de echipă „Gogu” a condus deja primul antrenament și a fost anunțat oficial în vestiar că el este persoana de care jucătorii vor trebui să asculte. „Am condus antrenamentul împreună cu Pică Rus. Ne sfătuim amândoi pentru că suntem o echipă. Eu în primul rând sunt jucător la Lupeni așa că m-am antrenat și eu așa cum era normal. Pentru jucători voi rămâne în continuare colegul lor sau „Gogu” cum îmi spun ei, dar vor trebui să mă asculte”, a spus acesta.

Loredana JUGLEA

01 Oct. 2008, 13:17 Seria 2
Pe aceeași temă