Alexa speră la o reconciliere cu fanii după promovare: „Există șansa să se fracționeze o parte a galeriei și să se întoarcă la noi”

Marius ANGHEL 29 Jan. 2015, 20:56 Seria 2
Alexa speră la o reconciliere cu fanii după promovare:**

La capătul turului din Liga a II-a, ACS Poli ocupă fotoliul de lider al clasamentului Seriei a II-a, chiar dacă a avut parte de un început ezitant. Dacă inițial principala contracandidată părea a fi Metalul Reșița, acum se pare că echipa de pe Bârzava și-a mai pierdut din elan. La 7 puncte în spatele grupării conduse de Dan Alexa, care miercuri s-a aflat în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, se află AFC Fortuna, la egalitate de puncte cu reșițenii, 26.

Întrebat de lupta pentru promovare, care începe să pară mai degrabă o alergătură solitară și sigură spre primul eșalon fotbalistic românesc, Dan Alexa a rămas cu picioarele pe pământ, și în ciuda lucrurilor tulbure care persistă la Metalul Reșița. „În ciuda diferenței de puncte, cred că avem contracandidatele noastre. La Reșița a venit Dorinel Munteanu pe care-l cunosc și știu cât e de ambițios. La Mioveni s-au făcut achiziții bune și acum e liniște”, a declarat Alexa.

Totuși, cea mai mare problema a lui ACS Poli rămâne numărul redus de spectatori și apetitul acestora pentru fotbalul pe care echipa-l practică în acest moment. „Chirurgul” speră că promovarea care e tot mai aproape să îi readucă pe spectatori la stadion. „Avem mare nevoie de această promovare. Îmi aduc aminte că anul trecut, nu neapărat cu Steaua sau cu Dinamo, ci și cu Mediașul au fost 10.000 de spectatori. S-au pierdut vreo 6-7.000 de spectatori și sunt convins că dacă vom juca bine în prima ligă, lumea se va întoarce la stadion”, a spus tehnicianul bănățean la PRESSALERT LIVE.

În ciuda stilului său agresiv, incisiv pe care-l arăta pe gazon, antrenorul celor de la ACS Poli a vorbit cordial despre o posibilă reconciliere cu fanii de la ASU Politehnica. „Eu mi-aș dori din tot sufletul să revină alături de echipă. Îi respect pe toți. Am trăit clipe frumoase împreună. Acum ei sunt total împotrivă. E chestie de ambiții. Sper ca în vară să promovăm să ne reunim. Sunt foarte sincer. Cred că există șansa să se fracționeze o parte a galeriei și să se întoarcă la noi. Ei au pornit acolo un proiect serios, din patimă multă, din inimă. Am speranța că se va găsi înțelegerea și înțelepciunea. Cred că în vară s-ar putea să se pună cu toții la masă și să se găsească soluții. E foarte greu fără galerie. Se pot schimba multe, deși acum este greu de crezut. Putem lua exemplul celor de la Craiova care acum sunt pe val”, a conchis Dan Alexa.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 29 Jan. 2015, 20:56 Seria 2
Pe aceeași temă