Alexa, atent la periculoasa Fortuna: „Avem imaginea meciului cu Dinamo din Cupă, când au avut neșansă”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 14 Oct. 2014, 18:15 Seria 2
Alexa, atent la periculoasa Fortuna:**

ACS Poli nu a avut prea mult timp să savureze succesul cu FC Bihor. Aflați deocamdată în afara obiectivului, pe locul 2 în Seria 2 la cinci puncte în spatele liderului, timișorenii au parte de un adversar periculos în runda intermediară de mâine, revelația AFC Fortuna, echipă clasată pe locul 3.

„E un meci împotriva unei echipe bune a seriei noaste, o echipă foarte bună, cu jucători talentați în față. Au jucători tineri, dar și jucători experimentați. Au patru în linia de atac, mijlocașii ofensivi pot face diferența. Pot pune probleme. Ne așteaptă un meci greu, Câmpina e o echipă acolo în față. E bine organizată, un club serios. Avem nevoie de atitudinea din meciul cu Bihorul. E un meci cu una dintre contracandidate și trebuie să fim atenți”, a declarat Dan Alexa.

„Avem imaginea meciului cu Dinamo din Cupă, când au avut neșansă. Dar avem posibilitatea să tranșăm meciul. Au un atu că au stat în runda trecută, sunt odihniți, dar trebuie să facem un meci bun”, a mai spus Alexa. Acesta a lăudat tactica prahovenilor, remarcându-l pe Antohi, dar și pe Minciună. „Joacă 4-2-3-1, mijlocașul ofensiv ajunge la finalizare, au jucători foarte periculoși, au doi mijlocași centrali în spate, Cioinac și Minciună, ultimul, cu experiență, e jucătorul lor cheie. E o echipă care joacă fotbal, care pune probleme pe faza de atac, e diferită față de multe echipe întâlnite de noi în începutul de campionat… În mare știm ce joacă ei, e important să avem noi atitudine. Avem o problemă afară, sper să nu o avem și în jocul de mâine. E un meci important”, a precizat „Chirurgul”.

Revine Ovidiu Petre

Tehnicianul timișorean îl va avea la Câmpina și pe Ovidiu Petre, jucător care a ratat startul de campionat după o nouă accidentare suferită în vară. În schimb nu va putea miza încă pe Rody, a cărui carte verde e așteptată până la partida de sâmbătă cu Olimpia Satu Mare. Alexa a explicat că încă nu știe pe cine va miza în poartă, fiind mulțumit de toți portarii săi: „Și Smaranda, Pap și Haidău sunt portari buni. Am încredere în toți cei trei”.

Interesant e că AFC Fortuna are nu mai puțin de patru jucători din zona vestică în lot. Gârlea, Velici sau Birău nu prea au prins echipa, în schimb Dobrosavlevici e jucător de bază în defensiva nou promovatei. „Cât am fost antrenorul lui am jucat cu Belu titular. Sper ca și mâine să demonstreze că am avut dreptate. Mă bucur pentru el că e un băiat foarte serios, e un jucător tânăr cu potențial. E la o echipă unde joacă”, a conchis Alexa.

Partida AFC Fortuna – ACS Poli se dispută mâine, de la ora 15, în runda a VIII-a, intermediară, din Liga 2.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 14 Oct. 2014, 18:15 Seria 2
Pe aceeași temă