Afectat de criticile antrenorului, George Neagu a părăsit vestiarul în lacrimi

Marius ANGHEL 26 Nov. 2012, 15:13 Seria 2
Afectat de criticile antrenorului,** George Neagu a părăsit vestiarul în lacrimi

Adrian Falub a luat pur și simplu foc la finalul confruntării cu Bihorul. Antrenorul UTA-ei nu a digerat rezultatul de egalitate, dar și prestația elevilor săi și a folosit niște cuvinte mai dure în vestiar. Cum „textiliștii” nu au fost obișnuiți cu limbajul tăios la care a apelat de această dată șeful staffului tehnic s-a creat o stare extrem de tensionată.

Unul dintre fotbaliștii vizibil afectați de criticile lui Falub a fost George Neagu. Fostul piteștean a părăsit în lacrimi vestiarul, s-a dus direct la mașină, în urma sa sosind rapid și directorul administrativ, Dorin Stana și președintele clubului, Giovanni Catanzariti. Acesta l-au calmat cu greu pe utist, pe care avea să-l aștepte un drum lung până în orașul din Trivale.

Adrian Falub nu știa cum să comenteze lacrimile lui George Neagu, dar a spus și în fața presei ceea ce l-a deranjat la toți elevii săi: „Tot timpul eu am vrut o echipă de caracter, care să muncească, nu să se plângă tot timpul, că nu avem bani, echipament sau alte lucruri. Ei erau obligați să lupte până la sfârșit, dar în ultimele meciuri mai mult ne-am creat alibiuri decât ne-am exprimat pe teren. Am luptat din greu din vară, am avut o prestație bună până la ultimele două meciuri și aici am stricat totul. Asta am să le reproșez jucătorilor”.

Tot la capitolul probleme am putea să trecem „dezertarea” pentru o zi a lui Silvășan, care a absentat de la antrenamentul oficial dinaintea partidei cu orădenii. „Silvășan a luat hotărârea să plece acasă pentru că nu și-a luat banii, după care s-a răzgândit și s-a întors”, a spus Falub despre atacantul care a venit să-și îmbrățișeze tehnicianul după ce a deschis tabela în meciul de duminică.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

Marius ANGHEL 26 Nov. 2012, 15:13 Seria 2
Pe aceeași temă