Adi Popa, trimis la echipa secundă: „Nu am ajuns la un consens în privința rezilierii contractului”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Sep. 2014, 16:33 Seria 2
Adi Popa, trimis la echipa secundă:**

Schimbat în prima repriză a jocului de cupă cu CSMS Iași, scor 0-1, și folosit foarte puțin în startul acestui sezon, atacantul de bandă al echipei CSM Râmnicu Vâlcea Adi Popa a răbufnit și a cerut rezilierea contractului, după care nu s-a mai prezentat la antrenamentele conduse de Erik Lincar.

Managerul general al clubului vâlcean Lucian Munteanu anunță că jucătorul va fi sancționat pentru indisciplină. „Nu am luat încă o decizie finală în privința lui Adi Popa, săptămâna asta vom stabili. În cel mai fericit caz, el va fi trimis la echipa a doua. Este jucător sub contract, va trebui să și-l respecte, de o eventuală reziliere se va discuta în iarnă, în condițiile impuse de noi. Adi Popa a contribuit din plin la performanțele din ultimii doi ani și jumătate ale clubului, a avut evoluții apreciate, dar acum a dat dovadă de neprofesionalism, pentru că nu s-a prezentat la antrenamentele echipei” a declarat managerul general al clubului, Lucian Munteanu.

Jucătorul se va prezenta astfel la „satelitul” CSM II, care activează în Liga a IV-a. „Nu am ajuns la un consens în privința rezilierii contractului, voi merge la echipa secundă” a afirmat și Adrian Popa. 

În sezonul trecut, atacantul de bandă a jucat pentru Vâlcea în 32 de meciuri, fiind cel mai folosit jucător din lot.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Sep. 2014, 16:33 Seria 2
Pe aceeași temă