Adi Popa: „Este important să câștigăm la Poli, dar nu decisiv”

Marius ANGHEL 18 Apr. 2013, 17:30 Seria 2
Adi Popa:**

Damila a plecat de azi spre Timișoara, acolo unde sâmbătă va înfrunta pe Poli, într-un joc extrem de important în lupta pentru promovare. Din lotul pregătit de Claudiu Niculescu lipsește doar atacantul Albert Voinea, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Fostul timișorean Adrian Popa, actualmente jucător de bază al Damilei, speră într-un rezultat pozitiv în derbyul de sâmbătă. „E un meci important, dar nu decisiv, mai sunt 6-7 etape de jucat. Important este să batem acolo, dar promovarea se joacă în continuare. Mă simt foarte bine la Vâlcea, din toate punctele de vedere. Îmi doresc mult să promovăm și să jucăm în Liga I”.

În ciuda evoluțiilor bune din acest sezon la alb-verzi, Adi Popa are și un regret. „Nu am reușit încă să marchez, dar nu asta e important. Dacă echipa câștigă, nu contează cine înscrie. Sunt convins că va veni și rândul meu”.

Partida ACS Poli – Damila, din etapa a XXII-a a Seriei B2 se va disputa sâmbătă, de la ora 12.00, și va fi transmis în direct de canalul de televiziune Digisport1.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 18 Apr. 2013, 17:30 Seria 2
Pe aceeași temă