ACS Poli vrea să spargă recordul Tărlungeniului pe teren propriu. Alexa: „E foarte important să avem atitudine”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 13 Nov. 2014, 16:46 Seria 2
ACS Poli vrea să spargă recordul Tărlungeniului pe teren propriu.** Alexa:

Lideri în Seria 2, timișorenii au parte în weekend de o deplasare interesantă. Aflată într-o formă foarte bună în campionat, ACS Poli joacă pe terenul nou-promovatei Unirea Tărlungeni, echipă neînvinsă acasă. Tehnicianul alb-negrilor, Dan Alexa, se așteaptă ca jucătorii săi să-și păstreze, dacă nu să-și îmbunătățească atitudinea din ultima perioadă pentru a câștiga și în județul Brașov.

„Ne aflăm în fața unui meci greu, Tărlungeni e o echipă care se află în primele șase, pe o poziție de play-off. Au jucători cu experiență și în meciul tur ne-a pus probleme. Acasa se bate, nu a pierdut niciun meci dacă nu mă înșel, au și tineri cu capacitate mare de efort, o echipă bine organizată. Adversar bun în special acasă, nu e un meci ușor. E foarte important să avem atitudine, să fim concentrați, depinde soarta meciului de ce vom arăta noi. Trebuie să avem atitudinea din ultimele meciuri, poate chiar cu mai multă determinare. E un meci într-adevăr foarte greu în deplasare”, a declarat Dan Alexa.

„Chirurgul” nu se va putea baza împotriva Unirii pe doi titulari importanți. Cristi Bărbuț și Gabriel Cânu sunt suspendați în urma cartonașelor văzute cu Mioveniul. „Avem variante, sunt pierderi importante pentru noi, dar am încredere că cei care vor intra o vor face bine. Așa cum au profitat de șanse până acum sper să o facă în continuare. Trandu a jucat foarte bine cu Mioveniul, mă bucur pentru el, e un jucător important pentru noi, a demonstrat-o. Mă voi baza pe el în continuare. Reintră și Popescu, e o concurență corectă. Important e să ajute echipa”, a precizat Alexa.

Nici tehnicianul bănățenilor nu va putea lua loc pe bancă, deoarece a fost eliminat pe finalul jocului din etapa trecută.

Pericolul Nicolae

Dan Alexa și-a studiat adversarul și l-a evidențiat pe atacantul Tărlungeniului care a ratat partida tur. „Cred că meciul va fi mult mai greu, Tărlungeni joacă cu determinare acasă, Au un jucător care poate face diferența, căpitanul Liviu Nicolae e peste media Ligii a II-a. În tur nu a jucat. Jucător important pentru ei. E o deplasare grea. Terenul acolo e bun, redus ca dimensiuni. Contează cum e terenul, dar mergem să câștigăm”, a conchis Dan Alexa. În tur timișorenii s-au impus cu 1-0.

Partida Unirea Tărlungeni – ACS Poli Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 11, în runda a XIII-a a Ligii a II-a. Brașovenii sunt pe 6 cu 15 puncte.

Sursa: Sport9

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 13 Nov. 2014, 16:46 Seria 2
Pe aceeași temă