ACS Poli merge la Slatina fără mai mulți titulari. Alexa stă din nou în tribună: „Nu accept o echipă euforică, nu e cazul”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 23 Apr. 2015, 14:55 Seria 2
ACS Poli merge la Slatina fără mai mulți titulari.** Alexa stă din nou în tribună:

ACS Poli are parte de un nou duel la Slatina în mai puțin de o lună de zile. De această dată timișorenii merg pe terenul lui FC Olt la adăpostul a zece puncte avans în Seria a II-a, însă, totuși, tehnicianul Dan Alexa așteaptă ca elevii săi să abordeze cu seriozitate partida cu ocupanta locului 2. Mai mulți dintre titularii obișnuiți ai „Chirurgului” vor absenta în Oltenia, prilej cu care vor apărea fețe noi în primul 11 al liderului.

„Ne așteaptă un meci dificil la FC Olt, una dintre contracandidatele noastre. Au avut rezultate bune în partea a doua a campionatului, e un club serios. E o echipă omogenă, care ne-a pus probleme și în acel 2-2. Au jucători cu experiență. E una dintre echipele bune ale acestei ligi. E foarte important să mergem motivați, să jucăm cu dezinvoltură, putem face un meci bun în ciuda unor absențe importante. Am încredere în jucători și în cei care au jucat mai puțin”, a declarat Dan Alexa.

Tehnicianul bănățenilor nu va putea miza pe mai multe nume. Chipirliu e în continuare pe margine după accidentarea din iarnă, în timp ce Cânu, Bărbuț și Poparadu acuză de asemenea probleme medicale. „Sunt jucători importanți, care au cam cele mai multe minute în acest campionat, sper să nu se simtă absențele. Sper să-i avem cu Reșița etapa viitoare. Este o șansă pentru cei care vor intra. Mai sunt șapte meciuri. Îmi dau și mie posibilitatea să-i evaluez împotriva unui adversar bun. Mai ales acasă Oltul are o forță, o unitate. Dar avem mijloacele să tranșăm meciul în favoarea noastră”, a spus Alexa.

Din nou în tribună

„Chirurgul” își va ispăși la Slatina a doua rundă din cele trei de suspendare dictate împotriva sa după eliminarea de la Mioveni. „Am un staf în care cred foarte mult, sigur, acasă a fost mai simplu pentru că am putut să facem ședințele aici. A fost mult mai ușor. La Olt voi luat loc probabil în tribună, foarte aproape de teren. Am jucători maturi, spere să conștientizeze momentul. E genul de meci în care sunt importanți liderii unei echipe. Am face o foarte mare greșeală dacă am crede că suntem deja câștigători, nu suntem matematic promovați. Nu accept o echipă euforică, nu e cazul”, a precizat Alexa.

Partida FC Olt Slatina – ACS Poli Timișoara se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, în etapa a IV-a a play-off-ului Seriei a II-a a Ligii 2.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 23 Apr. 2015, 14:55 Seria 2
Pe aceeași temă