Accidentat la Bistrița, Purece ar putea lipsi cu băimărenii

08 May. 2012, 12:45 Seria 2
Accidentat la Bistrița,** Purece ar putea lipsi cu băimărenii

Unul dintre puținele puncte fixe din formula titulară a „Bătrânei Doamne” în acest sezon ar putea absenta în rundele ce urmează. Exceptând confruntarea de la Pitești, când a avut dureri stomacale, Florin Purece a prins de fiecare dată primul „unsprezece” utist și chiar integralist în majoritatea confruntărilor.

La Bistrița, însă, mijlocașul crescut de Atletico Arad s-a „rupt” după un duel cu Vali Năstase și a fost schimbat cu Chindriș cu 9 minute înainte de pauză. „Accidentarea lui Purece ne-a dat planurile peste cap cu Bistrița. Rămâne de văzut cât de gravă e problema sa, fiindcă, dacă va lipsi o perioadă mai lungă de pe teren, trebuie văzut cum îl putem înlocui. Variantele nu sunt prea multe, să sperăm că – totuși – Purece va reveni rapid pe gazon”, a precizat Adrian Falub.

La prima vedere, talentatul fotbalist s-a ales doar cu o lovitură oarbă la nivelul coapsei, deși ar putea fi implicați și mușchii inghinali. Probabil, obiectivul staffului medical este să-l recupereze pe Florin Purece pentru importanta partidă din „fieful” Luceafărului Oradea.

De altfel, mijlocașul de 21 de ani ar și risca să ia galben în meciul cu FC Maramureș și atunci ar lipsi din cauza suspendări cu bihorenii. Discuția e valabilă și pentru alți utiști, motiv pentru care Falub i-ar putea proteja în meciul de la finalul săptămânii.

„Duelul” dintre UTA și FC Maramureș va avea loc vineri, începând cu ora 19,15. Partida de pe arena „Francisc Neuman” va fi transmisă în direct pe Digi Sport.

Sursa: Sport Arad
Foto: Timp Online

08 May. 2012, 12:45 Seria 2
Pe aceeași temă