Vremuri grele pentru Dunărea! Eliminată din Cupă, echipa călărășeană are un nou meci infernal pe teren propriu. Mihalcea: „Noi nu putem anul ăsta”

Marius ANGHEL 06 Oct. 2016, 10:35 Liga 2
Vremuri grele pentru Dunărea!** Eliminată din Cupă, echipa călărășeană are un nou meci infernal pe teren propriu. Mihalcea:

Adrian Mihalcea se află sub presiune. Dunărea Călărași a ratat calificarea în 16-imile Cupei României în fața unui club din Liga 3 și acum o așteptă două meciuri pe teren propriu din care trebuie să obțină șase puncte. Altfel, echipa călărășeană poate ajunge la retrogradare.

Dunărea Călărași se află pe poziția a 13-a în clasamentul Ligii a 2-a, cu 12 puncte obținute în 10 meciuri. Călărășenii au obținut un punct la Satu Mare (2-2) în runda a 10-a și au fost eliminați din Cupa României încă de la prima participare, de Dinamo II. Echipa secundă a „câinilor” s-a impus cu scorul de 2-0 în fața unei trupe pe care Mihalcea a experimentat-o în acest meci. Rezultatul a fost unul dezamăgitor.

Pentru Dunărea acum rămâne doar lupta în campionat, una la care echipa de pe malul Borcei nu se descurcă prea bine. Mihalcea & Co vor întâlni sâmbătă, 8 octombrie pe teren propriu, Academica Clinceni, iar pe 11 octombrie vor primi vizita celor de la Unirea Tărlungeni. Două meciuri capitale pentruantrenor, două teste destul de importante în vederea evitării unui dezastru. În cazul în care Dunărea nu reușește să obțină punctele puse în joc, echipa ar putea ajunge, din postura de formație de pluton pe care o are acum, în zona nisipurilor mișcătoare.

Primul adversar va fi Academica Clinceni, o echipă care pare că începe să-și revină după ce s-a despărțit de Mugur Bolohan. Ilfovenii au câștigat ultimele două meciuri, 3-1 cu Brăila în campionat și 2-0 cu Juventus în Cupă.

„Meciul cu Academica va fi unul extrem de dificil pentru noi, ca de altfel cum au fost și cele de până acum. Noi nu putem anul ăsta, nu avem cum să părem favoriți în niciun meci. Întâlnim o echipă care alternează evoluțiile bune, cum a fost cea din ultima etapă, cu cele mai puțin bune. Mă gândesc la deplasările pe care le-au avut. Pot fi surprinși și în același timp pot pune probleme. O echipă care și-a schimbat antrenorul, știți cum e, câteodată poate îți dă un imbold, dar poate să fie și efectul de bumerang. Ne vom pregăti, trebuie să fim montați și concentrați 100 la sută pentru că nu are cum să fie un meci ușor”, a declarat Mihalcea pentru site-ul oficial al Dunării.

În acest moment, Academica Clinceni stă puțin mai bine în clasament, ocupă locul 10 cu 13 puncte.

Articol și foto de Cătălin NIȚU (Ediția)

Marius ANGHEL 06 Oct. 2016, 10:35 Liga 2
Pe aceeași temă