Vrea să joace, dar nu pe bani puțini

07 Aug. 2009, 13:51 Liga 2
Vrea să joace, dar nu pe bani puțini

 

După ce nu s-a concretizat transferul lui Alin Coțan la Poli Iași, mijlocașul Petrolului a revenit la echipa ploieșteană de care aparține. Pentru că nu a fost de acord să continue cu Petrolul – salariul propus (1500 de euro/luna) fiind prea mic, în viziunea jucătorului – Coțan se antrenează, deocamdată, cu Chimia Brazi.

 

„Când m-am întors din Austria (n.n- acolo unde Poli Iași a efectuat un turneu de pregătire) am purtat o discuție cu Vivi Răchită. El mi-a explicat în ce condiții salariale pot continua la Petrolul, dar nu pot fi de acord cu ele. Să nu mă înțelegeți greșit. Răchită a fost fairplay și eu stiu foarte bine că nu sunt bani. Alta este problema. Am și eu 27 de ani și nu mai pot evolua pe bani puțini. Nici acum nu știu care a fost cauza pentru care nu s-a realizat transferul meu la Iași. Sunt la dispoziția clubului Petrolul și, deocamdată, aștept să văd unde voi evolua. Din partea acționarilor am promisiunea că voi fi plătit în continuare de ei, dar trebuie să se rezolve într-un fel, pentru că am nevoie să joc!”, a declarat Coțan.

 

Dacă ar fi fost de acord să rămână în actualul lot de jucători pregătit de Vivi Răchită, Coțan ar fi primit de 4 ori mai puțini bani ca până acum.

 

Pe de altă parte, odată cu trecerea timpului, șansele ca el să plece la o altă grupare care să-i ofere un salariu cel puțin egal cu cel pe care l-a avut la Petrolul sunt din ce mai mici.

 

Sursa: prahovasport.ro

07 Aug. 2009, 13:51 Liga 2
Pe aceeași temă