„Vom face o analiză la echipă”

30 Aug. 2008, 17:41 Liga 2

După partida cu Dinamo II, scor 0-0, Eusebiu Tudor, antrenorul echipei FC Petrolul Ploiești, a declarat s-a arătat nemulțumit de prestația elevilor săi.



Cum vi s-a părut partida de astăzi?

Partida de astăzi a fost una destul de dificilă, așteptam ca jucătorii să treacă peste pasa proastă în care au intrat, dar se pare că mai avem încă de lucrat la capitolul moral.



Sunteți mulțumit de rezultat?

M-a nemulțumit tot în această partidă, inclusiv rezultatul. Vom face o analiză privind tot ce s-a întâmplat în ultimul timp la echipă și vom trage concluziile. Îmi pare rău că nu vin rezultatele deoarece jucătorii s-au pregătit foarte bine în această vară. Am o părere extrem de bună despre lotul actual, jucătorii având un potențial ridicat astfel că în partida de astăzi puteam obține mult mai mult.



Ați așteptat ca, de la intrarea în teren a lui Muțiu, jocul să se încline în favoarea formației antrenate de dumneavoastră?

Intr-adevăr, de la intrarea lui Muțiu din minutul 54  jocul pare că a crescut, mă refer strict la ocazile avute de echipa nostră la poarta echipei Dinamo.



Față de partida cu CSM, ați încercat să faceți modificări în cadrul echipei ?

Nu. Jucătorii pe care îi antrenez sunt în marea lor majoritate jucători cu profil ofensiv.

 

Articol de Andi Sârbu 

30 Aug. 2008, 17:41 Liga 2
Pe aceeași temă