Vocea suporterilor se face auzită. FRF vrea să schimbe data de disputare a partidei Farul – Rapid: „Vom contacta cele două cluburi pentru a reprograma meciul”

Marius ANGHEL 30 Aug. 2015, 23:27 Liga 2
Vocea suporterilor se face auzită.** FRF vrea să schimbe data de disputare a partidei Farul - Rapid:

Federația Română de Fotbal dorește reprogramarea partidei dintre Farul Constanța și Rapid din etapa secundă a Ligii 2 pentru a le permite suporterilor cele două echipe, care și-au cumpărat deja aproximativ 150 de bilete, să asiste la meciul dintre Ungaria și România, de joi, 4 septembrie.

„Am luat cunoștință de dorința fanilor, iar mâine (n.red. – luni) vom contacta cele două cluburi pentru a discuta despre reprogramarea meciului”, a declarat, pentru ProSport, Gabriel Berceanu, directorul departamentului de comunicare al FRF.

Meciul Farul – Rapid e programat pentru sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 11:00, adică la doar 11 ore de la terminarea partidei de la Budapesta dintre Ungaria și România, iar răspunsul federalilor vine la câteva ore după ce fanii echipelor Farul și Rapid au postat, pe site-ul revistaultra.ro, un comunicat comun prin care au cerut ca meciul direct să se joace duminică, 6 septembrie.

Articol scris de Cristian VOICU

Marius ANGHEL 30 Aug. 2015, 23:27 Liga 2
Pe aceeași temă