Viorel Tudose vrea să cumpere Campionii FC Argeș! Anunțul omului de afaceri

Andrei PASCU 20 Sep. 2024, 16:09 Liga 2
Viorel Tudose vrea să cumpere Campionii FC Argeș! Anunțul omului de afaceri

Campionii FC Argeș poate deveni un club deținut de un actual sponsor, Viorel Tudose. Omul de afaceri a declarat public că se fac demersuri pentru ca formația din Pitești să fie cumpărat de el, așa cum își dorește de mai mult timp și care era, se pare, un motiv pentru care în trecut amenința că va retrage sponsorizarea pe care o oferă.

Viorel Tudose este principalul sponsor al CFC Argeș și a tot susținut, de-a lungul timpului, că este la un pas să își retragă sprijinul financiar, să plece! Totul, pentru că echipa din Pitești nu va deveni societate pe acțiuni, așa cum își dorește.

Omul de afaceri afirma că vrea schimbarea structurii clubului, într-un S.A., dar primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a transmis la acel moment că sunt șanse mici ca acest lucru să se întâmple. Dezamăgit de veste, Tudose era dispus să plece.

Viorel Tudose vrea să cumpere Campionii FC Argeș!

Recent, Viorel Tudose a afirmat public că este pregătit să cumpere Campionii FC Argeș, iar în aceste zile au loc discuții pentru realizarea afacerii. Tudose este proprietarul Getica 95, furnizor de energie electrică, companie care se regăsește pe echipamentele de joc ale formației din Pitești.

De când a venit Dănuț Coman (foto articol) președinte la Campionii FC Argeș, Tudose nu și-a mai dat cu părerea despre prestațiile echipei din Liga 2, dar acum a afirmat că nu este foarte încântat de ce se întâmplă, chiar dacă simte că lucrurile merg mai bine, mai bine decât sezonul trecut cel puțin.

Spera să vadă ceva mai promițător din partea CFC Argeș, dar pare încă mulțumit că, după multe discuții cu Dănuț Coman, de luni bune, l-a convins până la urmă că vină în structura de conducere a formației din Liga 2.

Am zis că nu mai discut despre FC Argeș (n.r. – Campionii FC Argeș) până nu am o poziție fermă acolo. Se fac demersuri, zi de zi. Eu asta îmi doresc, să preiau clubul. Vectorul dorinței este unul, vectorul speranței este altul, vectorul a se putea sau a se realiza este cu totul altceva. Sunt total diferite.

Când te numești FC Argeș (n.r. – Campionii FC Argeș), ai lotul pe care îl ai, și asta o zic specialiștii în fotbal: «Domne’, aveți cel mai bun lot din Liga 2», tu te afli încă pe locul 10? Chiar dacă a câștigat acum cu 3-2 (n.r. – cu Concordia Chiajna), diferența de valoare pe teren a fost mult mai mare.

Dar finalul de partidă nu le dă speranțe să fim încrezători, adică o cădere psihică pe final de meci este o chestiune de tratare a adversarului, de modul cum ai gestionat ultimele 10 minute. Asta nu ne face plăcere, trebuie să fim ferm convinși de asta. Ar însemna să fim mitomani, să ne mințim, să spunem că totul e bine.

Echipa este pe un drum bun, dar nu este ceea ce trebuie. Adică la ceea ce speră FC Argeș (n.r. – Campionii FC Argeș), la ceea ce speră suporterii. Cam așa stau lucrurile”, a declarat Viorel Tudose, potrivit iamsport.

CFC Argeș, două victorii în șase etape

CFC Argeș are 8 puncte acumulate în șase meciuri și se află pe locul 10 în Liga 2. a înregistrat două victorii (2-0 cu CSM Focșani și 3-2 cu Concordia Chiajna), două remize (0-0 cu Steaua și 0-0 cu CSM Slatina) și două eșecuri (0-1 cu FC Bihor și 0-1 cu FK Miercurea Ciuc).

Foto: Campionii FC Argeș

Andrei PASCU 20 Sep. 2024, 16:09 Liga 2
Pe aceeași temă