Viitorul Șelimbăr se reunește, însă antrenorul nu știe dacă va avea tot lotul la dispoziție. Florin Maxim: ”Nu am habar de plecarea vreunui jucător”

Răzvan STÎNGĂ 14 Jun. 2021, 11:37 Liga 2
Viitorul Șelimbăr se reunește, însă antrenorul nu știe dacă va avea tot lotul la dispoziție. Florin Maxim: ”Nu am habar de plecarea vreunui jucător”

Viitorul Șelimbăr a fost reținută în ceea ce privește declarațiile sau oferirea de informații după promovarea în Liga 2, deși performanța a fost și este una notabilă pentru club. La două săptămâni de la îndeplinirea obiectivului, o primă reacție i-a aparținut antrenorului Florin Maxim.

Marți, 15 iunie, Viitorul Șelimbăr începe pregătirile pentru Liga 2. Primele antrenamente, cel puțin, vor avea loc la Sibiu, pe stadionul ”Bebe Boboc”, care în mod normal este utilizat pentru meciurile de rugby.

Florin Maxim: ”Nu am habar de plecarea vreunui jucător” 

Aceasta ar fi principala informație sigură din tabăra nou-promovatei, după cum a lăsat de înțeles antrenorul Florin Maxim, într-un interviu acordat pentru Tribuna.

Maxim își așteaptă toți jucătorii din lot la reunire, însă nu știe dacă se vor prezenta cu toții. Sunt pregătite însă câteva transferuri și e greu de crezut că nu vor avea loc plecări, mai ales că în acest moment lotul însumează 23 de jucători.

Gata vacanța, de marți ne apucăm de treabă. Până în momentul de față nu am habar de plecarea vreunui jucător. Îi aștept pe toți 20 de jucători și pe cei 3 portari la antrenamentul de marți, care va avea loc în Sibiu, la terenul de rugby. Cu siguranță vom avea nevoie de câțiva jucători noi, un fundaș central, unul de bandă, plus doi mijlocași, dar până nu vom avea semnăturile lor nu putem vorbi de transferuri.

După marți încolo vom stabili, împreună cu conducerea clubului, programul de pregătire. Îmi doresc să continui munca de la Șelimbăr și să facem o figură frumoasă în primul sezon al Viitorului în Liga 2, a declarat antrenorul Florin Maxim, citat de Tribuna.

Viitorul Șelimbăr va juca în Liga 2 tot la Avrig 

Viitorul Șelimbăr nu va juca pe terenul propriu în Liga 2, așa cum s-a întâmplat și în Liga 3, în sezonul precedent. Echipa va continua să dispute jocurile de pe teren propriu tot la Avrig, pe stadionul ”Orășenesc”.

Stadionul din Șelimbăr nu este gata. În continuare lucrările sunt în plină desfășurare, iar până când acestea vor fi finalizate, Viitorul Șelimbăr va evolua la Avrig.

Viitorul Șelimbăr a obținut promovarea în Liga 2, după ce a învins în barajul decisiv Măgura Cisnădie, cu 3-1 la general (2-0 în tur, 1-1 în retur).

Foto: Viitorul Șelimbăr

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Jun. 2021, 11:37 Liga 2
Pe aceeași temă