VIDEO! Schimbări spre bine la Năvodari! Manu e nou președinte

05 Apr. 2012, 10:47 Liga 2
VIDEO! Schimbări spre bine la Năvodari!** Manu e nou președinte

Săgeata Năvodari a avut parte de un început de an tensionat. Eșecul din meciul cu FC Botoșani a acutizat și mai mult, situația de criză. În atare condiții, organigrama clubului a suferit mutații importante. Președinte a fost numit Alexandru Manu, vicepreședinte, Dumitru Rida, iar secretar general, Ștefan Ciocănel. În plus, autoritatea locală a hotărât, suplimentarea contribuției bănești la echipă.

S-a hotărât ca, până vineri, se vor achita o parte din restanțele salariale ale jucătorilor. Noul președinte, așteaptă o creștere evidentă în jocul echipei, după rezolvarea problemelor financiare.

„O parte dintre membrii Asociației Sportive s-a retras din funcții, iar în locul lor au fost cooptate alte două persoane. În urma acestor schimbări, președinte a devenit Alexandru Manu, vicepreședinte sunt eu, Dumitru Rida, iar Ștefan Ciocănel a devenit secretar general. În plus, s-a decis suplimentarea sumei pe care autoritățile locale o acordă în cadrul contractului de colaborare cu Săgeata, ceea ce asigură continuarea activității sportive. Drept urmare, nu vor mai fi probleme financiare până la finalul acestui campionat, însă nu știu cât de competitivă va fi echipa”, a declarat, pentru Telegraf online, fostul președinte al grupării de pe litoral, Dumitru Rida.

În etapa a 19-a, Săgeata și-a adăugat în cont încă trei puncte, beneficiind de retagerea celor de la Victoria Brănești. Sâmbătă însă, pe dobrogeni, îi așteaptă o deplasare grea, la Brăila. Noii conducători sper să pășescă cu dreptul și echipa lor să rămână și după meciul de la Brăila, în lupta pentru promovare.

Sursa: Litoral TV

05 Apr. 2012, 10:47 Liga 2
Pe aceeași temă