VIDEO | Preparatorul fizic al echipei Viitorul Pandurii a văzut moartea cu ochii! Un băiat de bani gata s-a urcat cu o mașină ”monstru” peste el și i-a provocat răni grave. E internat la spital cu multiple fracturi

Loredana JUGLEA, Marius ANGHEL 28 Jan. 2022, 16:39 Liga 2

Cristian Gurău (40 de ani), preparatorul fizic al echipei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, a scăpat ca prin minune cu viață dintr-un accident rutier în care mașina lui, un Volkswagen Golf VI, a fost făcută praf.

Membrul staffului tehnic al echipei clasate pe locul 15 în Liga 2 după 16 etape nu va putea prea curând să revină să își exercite meseria, fiindcă a suferit o serie de fracturi care îl vor împiedica să muncească.

Preparatorul fizic al echipei Viitorul Pandurii, victimă a unui accident rutier

În urma accidentului, Gurău s-a ales cu umărul stâng rupt în trei locuri, două coaste fracturate, o fractură de L4 la coloană și multiple zgârieturi pe corp. Acesta se află internat la spitalul din Târgu Jiu.

Accidentul avut loc joi, 27 ianuarie, la ieșirea din Târgu Jiu spre Tismana. Cristian Gurău se afla în autoturismul său, staționa pe marginea drumului și a fost lovit puternic din spate de un Dodge TRX scăpat de sub control, după cum se poate observa în video-ul de mai jos.

Bolidul cu mulți cai putere era condus, potrivit Gorj online, de Iulian Lilă, fiul omului de afaceri Mirel Lilă, patronul Dacorex SRL. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpa.

”Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit că un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 67 Bîrsești, din direcția Târgu Jiu spre Tismana, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, intrând în coliziune cu acesta și proiectându-l în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 40 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru investigații medicale amănunțite.
Ambilor conducători auto le-au fost prelevate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa”, se arată în comunicatul de presă inițial al IPJ Gorj.

”În cazul tânărului, rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ. În cazul victimei, din cauza leziunilor suferite, nu s-a putut efectua testarea cu aparatul etilotest. Ambelor persoane le-au fost prelevate mostre biologice de sânge, conform procedurii”, au precizat, ulterior, reprezentanții IPJ.

Pe filmare se vede însă cum Gurău staționa, nu se afla în mers, așa cum precizează, eronat, IPJ Gorj.

Cristian Gurău a scăpat ca prin minune cu viață

Norocul preparatorului fizic al echipei Viitorul Pandurii a fost că mașina care l-a bușit a venit din spate.

Cristian Gurău (foto jos, în centru) este internat la secția neurochirurgie a spitalului din Târgu Jiu. Întrebat de reporterul Liga2.ro despre cele întâmplate, acesta nu a dorit să comenteze din cauza stării sale precare de sănătate.

”Noi suntem alături de colegul nostru care trece prin momente dificile. Mașina a fost făcută praf, a scăpat ca prin minune. Sperăm că se vor lua măsuri în acest caz”, a declarat un oficial al echipei Viitorul Pandurii pentru Liga2.ro.

Cristian Gurău este căsătorit și are doi băieți, unul de 13 ani, iar celălalt de 10 ani.

Reamintim că Viitorul Pandurii nu are în acest moment un antrenor principal, după ce Octavian Benga și-a reziliat contractul în urma neînțelegerilor cu patronul clubului, Nicolae Sarcină. Eugen Trică a fost unul dintre antrenorii ofertați, însă nu s-a ajuns la un acord, iar echipa este condusă în această perioadă de pregătire de antrenorul secund Alexandru Ciobanu, care are și licență de antrenor principal, el chiar conducând formația într-un joc în prima parte a sezonului.

Foto și video: Gorj online

Loredana JUGLEA, Marius ANGHEL 28 Jan. 2022, 16:39 Liga 2
Pe aceeași temă