VIDEO | Nae Constantin, supărat după egalul obținut de Fotbal Comuna Recea la Turris Oltul: ”Suntem specialiști.” Antrenorul intră în vacanță cu gânduri care-l fac să se teamă de retrogradare

Autor: Andrei PASCU Publicat: 05 Dec. 2020, 15:38 Actualizat: 05 Dec. 2020, 15:54 Liga 2
VIDEO | Nae Constantin, supărat după egalul obținut de Fotbal Comuna Recea la Turris Oltul: ”Suntem specialiști.” Antrenorul intră în vacanță cu gânduri care-l fac să se teamă de retrogradare

Fotbal Comuna Recea a terminat cu un egal anul 2020. În etapa 15 din Liga 2, a remizat pe teren advers cu Turris Oltul, scor 1-1. Elevii lui Nicolae Constantin au condus cu 1-0 din minutul 55, după reușita lui Rassambek Akhmatov, dar s-au văzut egalați în minutul 77, după golul semnat de Alin Țegle.

Nicolae Constantin: ”Mi-ar plăcea să fim puțin mai pragmatici, să terminăm meciul cât mai repede” 

Constantin nu s-a declarat foarte entuziasmat de remiză, chiar dacă Fotbal Comuna Recea a făcut un meci spectaculos. În momentul de față, din punctul său de vedere, dată fiind situația echipei, își dorește mai mult rezultate pozitive, dar și un joc mai pragmatic.

”Suntem specialiști în meciuri spectaculoase. Mi-ar plăcea să fim puțin mai pragmatici, să terminăm meciul cât mai repede. Consider că în prima repriză am dominat meciul și meritam să câștigăm detașat. Nu am reușit, am deschis scorul, după care am fost egalați, iar pe final am avut și neșansă. Una peste alta, a fost un meci spectaculos”, a declarat Nicolae Constantin pentru Oltenia TV, la finalul partidei Turris Oltul – Fotbal Comuna Recea.

Nicolae Constantin: ”Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Niciodată nu am făcut-o și nici acum nu o s-o fac” 

Au fost și două faze în care cele două echipe au solicitat două lovituri de pedeapsă, dar pe seama cărora antrenorul formației din Recea nu a vrut să insiste prea mult. A declarat că, dacă arbitrul nu a considerat că era necesară acordarea lor, nu are rost să vorbească.

”Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Niciodată nu am făcut-o și nici acum nu o s-o fac. Ei au văzut mai bine fazele, îmi e greu să spun dacă a fost penalty, eram la distanță mare. Penalty e numai când dă arbitrul. Nu am nimic de comentat, nu am văzut”, a continuat Nicolae Constantin.

Fotbal Comuna Recea are multe probleme. Nicolae Constantin: ”Condițiile nu sunt așa bune, avem nevoie de multe lucruri în această pauză de iarnă” 

În ceea ce privește problemele de la Fotbal Comuna Recea, antrenorul a recunoscut că sunt ceva, din mai multe puncte de vedere. Nou-promovata nu ar avea condițiile necesare performaței în Liga 2, dar speră să se rezeolve în această pauză de iarnă cât mai multe dintre ele.

”Suntem binișor, se putea și mai bine. Au fost meciuri pe care le puteam câștiga, aștia suntem, suntem o echipă mică. Condițiile nu sunt așa bune, avem nevoie de multe lucruri în această pauză de iarnă, ca să ne punem la punct și să scăpăm de la retrogradare la sfârșitul campionatului. Acesta e obiectivul, nu avem altul. Acum, să vedem ce se întâmplă. E o lună și ceva de vacanță, sunt multe lucruri de rezolvat la Recea și vreau să se ajungă la un consens să se rezolve”, a complecat Nicolae Constantin.

Fotbal Comuna Recea termină anul cu 15 puncte în 14 meciuri de Liga 2

Fotbal Comuna Recea termină anul în partea inferioară a clasamentului în Liga 2, locul 17 din 21 de echipe. După disputarea a 14 partide în 15 etape a adunat 15 puncte.

Turris Oltul e mai sus, pe 11, iar grație acestui punct a ajuns la cota 19 în 15 jocuri.

Foto: George Filip (Mediafax Foto) și Fotbal Comuna Recea
Video: Oltenia TV

Autor: Andrei PASCU Publicat: 05 Dec. 2020, 15:38 Actualizat: 05 Dec. 2020, 15:54 Liga 2
Pe aceeași temă