VIDEO | Manifest al rapidiștilor pentru personalul medical aflat în lupta cu coronavirusul în România: ”Știm ce riscuri vă asumați. Sunteți eroii noștri!”

Carmen MANDIȘ 27 Mar. 2020, 18:29 Liga 2
VIDEO | Manifest al rapidiștilor pentru personalul medical aflat în lupta cu coronavirusul în România: ”Știm ce riscuri vă asumați. Sunteți eroii noștri!”

În frunte cu stafful tehnic al Rapidului, o parte dintre jucători și președintele Ovidiu Burcă au înregistrat mesaje video de susținere pentru cadrele medicale implicate în această perioadă în combaterea pandemiei de coronavirus în România.

Până acum, mesaje de încurajare pentru personalul medical avuseseră doar galerii ale unor cluburi din țară, precum ”FC U” Craiova, ”U” Cluj, Petrolul sau Steaua.

Dan Alexa: Tuturor cadrelor medicale, doctorilor, asistentelor, celor din prima linie: le mulțumesc pentru devotamentul lor, pentru că își asumă riscuri incredibile în condiții foarte grele.”

Ștefan Pănoiu: Mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor care depun eforturi extraordinare în aceste momente dificile. Sunteți un model pentru toți cei tineri prin lupta pe care o duceți.”

Brighton Labeau: Pentru lupta pe care o duceți împotriva Coronavirusului aveți toată aprecierea noastră. Mulțumim mult.”

Virgil Drăghia: Vă mulțumesc din inimă. Voi sunteți adevărații eroi și vom reuși să trecem peste doar împreună.”

Saifeddine Alami: Mulțumim mult și sper să putem merge înainte!”

Ștefan Grigorie: Pentru cei din linia întâi, doctori, asistenți, voluntari, este incredibil ce faceți pentru sănătatea noastră. Vă mulțumesc din suflet și suntem alături de voi.”

Antonio Sefer: Vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru noi. Pentru noi, sunteți niște eroi.”

Facundo Mallo: În aceste momente grele, în care cu toții trebuie să stăm în casă, vreau să le transmit tuturor din sistemul sanitar mulțumiri pentru câte oferă și câte fac. Nouă ne revine să îi ascultăm și să le urmăm instrucțiunile, pentru că este cea mai bună formă de a înfrunta criza asta.”

Ovidiu Burcă: În numele tuturor din clubul Rapid și al suporterilor vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru a ne salva pe noi. Știm cât de complicată este misiunea voastră și la ce riscuri vă supuneți și, de aceea, vă mulțumim.”

Jucătorii Rapidului se antrenează fiecare de la el de acasă în această perioadă în care în România este declarată stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus, urmărind un program individual de pregătire trimis de către club. Revenirea în Regie este programată pentru data de 16 aprilie, în cazul în care stare de urgență nu va fi prelungită.

Carmen MANDIȘ 27 Mar. 2020, 18:29 Liga 2
Pe aceeași temă