VIDEO | Jucătorii și suporterii Petrolului au sărbătorit împreună după victoria din derby-ul cu Rapid. Imagini spectaculoase la porțile stadionului ”Ilie Oană”

Carmen MANDIȘ, Marius ANGHEL 06 Nov. 2020, 22:50 Liga 2

Petrolul a câștigat ”Primvs Derby” cu Rapid, cu 2-0, la a treia încercare de când cele două echipe au luat-o de la zero și au ajuns să fie adversare în Liga 2, iar la finalul partidei desfășurate fără public pe ”Ilie Oană”, din cauza măsurilor din pandemie, suporterii formației ploieștene s-au strâns la stadion pentru a-și felicita favoriții și înjura marii rivali.

  • În precedentele două întâlniri, în sezonul trecut, Rapid câștiga cu 1-0, norocos, în Regie, iar în play-off se termina 0-0 pe ”Ilie Oană”, după un meci foarte tensionat, cu un penalty pentru ”lupi” repetat de două ori și două eliminări pentru giuleșteni.

Vasile Buhăescu, în minutul 7, și Manuel Botic, în minutul 90+2, au înscris golurile Petrolului în succesul contra Rapidului, în meciul ce a deschis etapa a 11-a a Ligii 2.

Fanii Petrolului au cântat alături de jucători la finalul victoriei cu Rapid

După fluierul final al partidei de pe ”Ilie Oană”, suporterii Petrolului s-au strâns în fața stadionului, la intersecția unde s-au adunat și la finalul jocului cu ”FC U” Craiova pentru a-și apostrofa favoriții, însă de această dată i-au încurajat pe băieții lui Viorel Moldovan, după victoria din derby-ul cu marea rivală Rapid.

Flacați de multe forțe de ordine trimise la stadion, suporterii au cântat melodii din repertoriul galeriei, au trimis mesaje de ”dulce” către rapidiști și i-au așteptat pe Pol Roige și compania să iasă de la vestiare pentru a-i felicita, dar și arenționa. „Petrolule, nu mai vrem să stăm în B”, a fost unul dintre mesajele transmise jucătorilor sau: „O luăm de la zero, dar aveți mare grijă!”

Cu 17 puncte acumulate în zece meciuri, Petrolul urcă, pentru moment, pe locul 4 în Liga 2, însă poate fi devansată în urma meciurilor de sâmbătă. În etapa următoare, a 12-a, Petrolul joacă tot pe teren propriu, tocmai la 18 noiembrie, de la ora 18:00, cu Aerostar Bacău.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-nou-episod-din-primvs-derby-petrolul-rapid-se-joaca-de-la-ora-1900-in-deschiderea-etapei-a-11-a-a-ligii-2-ambele-echipe-o-duc-rau-in-clasament-19156132

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-salt-spectaculos-in-clasamentul-ligii-2-dupa-victoria-din-derby-ul-cu-rapid-viorel-moldovan-crede-ca-lupii-au-iesit-din-criza-am-reusit-sa-ne-deblocam-dedic-ace-19156270

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antonio-sefer-in-lacrimi-dupa-esecul-rapidului-cu-petrolul-nu-stiu-ce-se-intampla-cu-noi-nu-stiu-ce-se-intampla-cu-mine-parca-nu-sunt-eu-imi-cer-scuze-19156298
Carmen MANDIȘ, Marius ANGHEL 06 Nov. 2020, 22:50 Liga 2
Pe aceeași temă