VIDEO și FOTO | Incidente pe Arena Națională! Ultrașii au început războiul înaintea derby-ului Dinamo – Steaua. UPDATE: Fanii ”militarilor” s-au bătut cu jandarmii la pauză

Răzvan STÎNGĂ 09 Sep. 2022, 21:24 Liga 2

UPDATE, ora 22:42: Au fost incidente și la pauza meciului dintre Dinamo și Steaua, după ce pe parcursul primei reprize ultrașii nu s-au mai contrat.

După finalul primei părți, fanii Stelei s-au bătut cu jandarmii, încercând, din nou, la fel ca înainte de începerea derby-ului, să ajungă în sectorul de tribună în care se aflau suporterii lui Dinamo, galeria Peluza Sud. Forțele de ordine au oprit și de această dată un posibil conflict direct între ultrași.


Cu zeci de minute bune înainte de fluierul de start al derby-ului Dinamo – Steaua, a început conflictul dintre suporteri! Ultrașii nici nu au intrat bine pe stadion că au și început să se dea în spectacol, să arunce cu torțe unii în alții și chiar să sară la bătaie, pentru că, aparent, sunt într-o zonă apropiată.

Incidente pe Arena Națională, înainte de startul derby-ului Dinamo – Steaua

Organizatorii, în cazul de față Dinamo, nu au pus lucrurile la punct deși era ușor de intuit, chiar și pentru un amator, că vor fi conflicte într-un astfel de meci. Astfel, o parte din fanii din grupul dur al lui Dinamo s-a așezat la una din tribune, foarte aproape de peluza în care a primit biletele echipa lui Daniel Oprița.

Suporterii nu au așteptat nici măcar să înceapă meciul, iar cu aproximativ o oră înainte ca derby-ul din etapa a 6-a au dat drumul la ”spectacol”, să facă scandal, să se provoace reciproc și să sară la bătaie.

S-a aruncat și cu torțe dintr-o parte în alta, într-un număr important de astfel de obiecte, astfel că nici aici organizatorii nu s-au pregătit așa cum trebuie și nu au făcut controlul corporal decât la nivel superficial. Noroc cu jandarmii, care au format două grupuri, în peluza Stelei și în zona de tribună în care s-a așezat o parte din suporterii lui Dinamo, pentru că ultrașii intenționau să sară la bătaie.

Incidente la Dinamo – Steaua! Cel puțin un suporter, ridicat de jandarmi

Mulți dintre ultrași chiar au trecut de balustradă pentru a ajunge în zona adversarilor și a se lua la bătaie cu rivalii, dar jandarmii și oamenii de ordine au intervenit. Pe un live al televiziunii DigiSport, un fan al Stelei, care a sărit în afara peluzei, în zona din spatele unei porți, a fost luat de oamenii legii și dus, probabil, la secție unde, probabil, va fi amendat.

Spectacol pirotehnic înainte de startul meciului și coregrafii speciale

Startul meciului a fost amânat cu câteva minute, pentru că fanii lui Dinamo și fanii Stelei au realizat coregrafii speciale, dar au și aruncat cu torțe pe teren. Suporterii Stelei au afișat un mesaj care are legătură cu FCSB, pentru cei care au rămas alături de formația din SuperLiga României după ce Clubul Sportiv al Armatei a reînființat secția de fotbal și a înscris-o în Liga 4. ”Cei care nu au trădat, Sud”, a fost coregrafia ultrașilor echipei oaspete.

De partea cealaltă, susținătorii formației din ”Ștefan cel Mare” au afișat mesajul ”Câinii”.

VIDEO cu incidentele de pe Arena Națională, înainte de startul partidei

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-steaua-pentru-prima-data-in-liga-2-cel-mai-important-meci-din-acest-sezon-regular-se-joaca-astazi-de-la-ora-2130-pe-arena-nationala-19244513

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-ovidiu-burca-a-sustinut-conferinta-de-presa-premergatoare-derby-ului-dinamo-steaua-argumentele-pentru-un-succes-al-cainilor-plusurile-militarilor-19244466

https://liga2.prosport.ro/seria-1/walace-da-silva-si-stephan-draghici-vor-sa-fie-din-nou-nasii-lui-dinamo-jucatorii-stelei-pregatiti-sa-invinga-cainii-in-derby-sper-sa-fim-invingatori-19244449

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-ionut-lupescu-sceptic-fata-de-tot-ce-se-intampla-la-dinamo-nu-stiu-daca-va-mai-exista-societatea-asta-peste-doi-ani-pe-vlad-iacob-il-acuza-ca-face-aceleasi-greseli-ale-vec-19244435

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Sep. 2022, 21:24 Liga 2
Pe aceeași temă