VIDEO | Două performanțe dintr-o lovitură pentru Angelo Cocian! A dus Unirea Dej pe locul 1 și a urcat pe prima poziție în clasamentul golgheterilor, după jocul cu SC Oțelul: ”Mă bucur că pot ajuta echipa”

Andrei PASCU 09 Oct. 2022, 18:23 Liga 2

Angelo Cocian (22 de ani) este unul dintre jucătorii care au atras cel mai mult atenția după primele nouă etape ale stagiunii de Liga 2. Jucătorul formației Unirea Dej e pe locul 1 în clasamentul golgheterilor, cu șase reușite, la egalitate cu George Cîrjan, jucătorul formației SC Oțelul.

Angelo Cocian, decisiv pentru Unirea Dej! A marcat și cu SC Oțelul și a adus victoria

De altfel, cei doi s-au întâlnit în meci direct, sâmbătă, în disputa dintre Unirea Dej și SC Oțelul, iar decisiv a fost Angelo Cocian, care a marcat singurele goluri ale partidei, într-un duel în care s-a impus formația clujeană, scor 2-0.

Angelo Cocian este încântat de prestația sa din partida cu gălățenii, mai ales că, din nou, a doua reușită din jocul de sâmbătă a fost una din afara careului, așa cum a mai bifat în actuala stagiune.

Reacția jucătorului Angelo Cocian, după dubla reușită pentru Unirea Dej în partida cu SC Oțelul

Cocian speră să o țină tot așa, dar pune mai presus de orice rezultatele echipei, considerând că, la cum a început Liga 2 pentru Unirea Dej, poate spera la un loc în top șase la finalul sezonului regular, la calificarea în play-off.

Mă bucur că am reușit să marchez două goluri, așa cum a fost cu Dinamo, mi-am ajutat echipa. Am câștigat, așa cum am făcut și meciul trecut. Mă bucur că suntem pe primul loc!

(N.r. – Despre faptul că e pe locul 1 în clasamentul golgheterilor) Mă bucur că îmi pot ajuta echipa în primul rând, apoi că marchez și eu. Îmi fac treaba, dau pase, marchez, asta contează. Îmi pare bine că am reușit să marchez și acum.

(N.r. – Care e secretul golurilor de la distanță?) Nu e vreun secret, exersez foarte mult la antrenamente, îmi iese și acolo și, dacă exersezi mult, îți iese și în meciuri.

(N.r. – Despre faptul că Unirea Dej e pe locul 1) Este foarte echilibrat campionatul, ne bucurăm că suntem pe primele poziții, vrem să fim cât mai mult timp acolo și, de ce nu, să prindem play-off-ul și să ne batem la promovare.

(N.r. – Despre aportul fanilor la jocul cu SC Oțelul) Mereu îi simțim aproape, mă bucur că au venit și azi să ne susțină, ne ajută la fiecare meci, și acasă, și în deplasare. E bine să ne susțin, sper să fie în continuare alături de noi”, a spus Angelo Cocian.

Unirea Dej, meci cu Viitorul Pandurii în etapa a 10-a din Liga 2. Reacția lui Angelo Cocian

Referitor la etapa următoare, Unirea Dej va evolua pe terenul formației Viitorul Pandurii. Reacția lui Cocian în privința duelului de la Târgu Jiu:

Este un meci dificil, ca oricare altul, nu e meci ușor în Liga 2. Fiecare vrea să câștige, mai ales că e un meci în deplasare și sperăm să luăm cele trei puncte”.

Unirea Dej, momentan pe locul 1 în Liga 2

Unirea Dej are 18 puncte după nouă etape de Liga 2. A învins în primele două runde FK Miercurea Ciuc, scor 2-1, și CSC Dumbrăvița, scor 2-1, iar apoi, în runda a 3-a, a cedat cu 1-2 în duelul cu Politehnica Iași.

Au urmat două victorii la rând, 3-2 cu Dinamo și 2-1 cu Viitorul Constanța, pentru ca apoi să remizeze cu CS Comunal Șelimbăr, Poli Timișoara și Progresul Spartac.

Însă, Unirea Dej poate începe etapa a 10-a, în care întâlnește Viitorul Pandurii, de pe locul 2. Steaua va juca miercuri restanța cu Unirea Constanța, din runda a 7-a, iar dacă se va impune va urca pe locul 1, cu două puncte peste dejeni.

Rezumatul partidei Unirea Dej – SC Oțelul

Foto: Flaviu Buboi (Mediafax Foto)
Video: Unirea Dej și SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-9-sapte-meciuri-se-joaca-de-la-ora-1100-in-care-se-regasesc-si-trei-echipe-aflate-pe-pozitii-de-play-off-steaua-intalneste-poli-timisoara-la-mioveni-19248481

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-e-din-nou-prima-in-clasament-acum-dupa-ce-a-invins-chiar-fostul-lider-sc-otelul-dragos-militaru-noi-ne-luptam-in-primul-rand-sa-ramanem-in-liga-2-antrenorul-isi-t-19248807

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-furios-dupa-ce-sc-otelul-a-pierdut-cu-unirea-dej-evolutia-anumitor-jucatori-a-fost-penibila-ce-fotbalistii-l-au-dezamagit-19248846

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-furios-dupa-ce-sc-otelul-a-pierdut-cu-unirea-dej-evolutia-anumitor-jucatori-a-fost-penibila-ce-fotbalistii-l-au-dezamagit-19248846

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-nemultumita-dupa-remiza-cu-minaur-baia-mare-desi-partida-a-fost-marcata-de-decizii-importante-controvrsate-de-arbitraj-reactia-lui-ovidiu-burca-19248833

Andrei PASCU 09 Oct. 2022, 18:23 Liga 2
Pe aceeași temă